Even lekker neuken spuitende lullen

even lekker neuken spuitende lullen

..

Oma slikt sperma klein kutje grote lul

Ik ging er in ha! Dit was gewoon werk en ik moest mijn aandacht houden bij het luisteren naar de aanwijzingen die de fotograaf aan mij en zijn hulpjes gaf. Op een goed moment mocht ik weer uit het klimrek komen en moest ik op een soort gymnastiek bank gaan liggen.

Er werd een machine naar voren gehaald waar twee kunstlullen aan bevestigd waren waarvan er een in mijn kutje en een in mijn kontje werd gedaan. Nu werd de machine in werking gezet en wederom werden er foto’s gemaakt. Ik werd ongelofelijk hard in mijn beide gaten geneukt en kwam luid gillend meerdere keren klaar. Dit had zelfs ik nog niet eerder meegemaakt, zo’n geile machine. Het sap spoot werkelijk mijn kut uit en daar werden dan weer veel foto’s van gemaakt door de fotograaf.

Na een paar minuten werd de machine weer uitgezet en kreeg ik twee kunstlullen met een zaadreservoir aangereikt. Het was de bedoeling dat ik de ene in mijn kutje stopte en de andere in mijn kont om mezelf zo nogmaals tot een hoogtepunt te verwennen en dan in de zakken te knijpen zodat het namaak zaad er uit zo spuiten.

Ik pakte de lullen aan en zei hardop tegen de fotograaf dat ik liever nog even met de machine zou spelen en de spuitende pikken op mijn gezicht zou richten.

Dat was ook een goed idee, vond hij. Ik mocht weer op de bank gaan liggen en de machine werd weer in werking gesteld. Dit keer stond hij nog iets sneller als de keer ervoor en terwijl ik schokkend bleef klaarkomen spoot ik de neplullen leeg over mijn gezicht. Ik zoog de eikels naar binnen en deed of ik er vreselijk hard op zoog en haalde ze dan weer naar buiten om het namaak zaad uit te spugen en over mijn tieten te laten druipen.

De fotograaf bleef foto’s maken en zei me dat ik werkelijk een natuurtalent! Ik kreunde al klaarkomend dat ik dat alleen maar was omdat ik zo geil was en dat ik nu wel een heel leger aan echte mannen kon neuken. Onderwijl hoorde ik het klikken van de camera. Terwijl ik zo opging in het geile gevoel dat ik kreeg van deze fotoshoot kwamen er ineens twee hulpjes van de fotograaf naar me toe gelopen. Ze pakten de kunstlullen van me aan om ze opnieuw bij te vullen maar ik zag door de stof van hun spijkerbroeken dat ze liever hun eigen lullen lieten spuiten.

Ik greep een van de hulpjes bij zijn riem en trok deze resoluut open. De fotograaf zei hardop dat ik door moest gaan en ondertussen haalde ik de lul van het hulpje tevoorschijn. Het andere hulpje hielp zelf mee en trok ook zijn lul uit zijn broek.

Twee lullen kreeg ik te happen en de machine bleef maar door neuken in mijn geile gaten. Ik smeekte de jongens gewoon om zaad zo geil was ik. De mannen werden door me afgezogen alsof hun lul van het lekkerste marsepein was en toen een van de twee begon te spuiten in mijn mond slikte ik gewoon alles door. De ander hield het ook niet veel langer meer en trok zijn lul uit mijn mond. Hij spoot me vol over mijn gezicht en had zoveel zaad dat! De fotograaf vond het geweldig en bleef maar afdrukken.

De mannen lieten hun lullen door me aflikken tot er werkelijk geen gevoel meer in zat maar ik werd nogsteeds vet geneukt door de machine en bleef gillend klaarkomen. Ineens werd de machine uitgezet en kwam de fotograaf naar me toe. Hij had zijn camera weggelegd en zijn lul stak fier uit zijn broek. Hij duwde de kunstlullen opzij en plaatste zijn pik voor mijn geile kutje.

Hij duwde zijn lul naar binnen en begon me als een gek te neuken tot hij bijna klaarkwam. Een neger met dezelfde maat lul als de voorbind dildo stond op en drukte zijn eikel tegen de lippen van Far deze opende gewillig haar mond en slokte de lul naar binnen, de lul bleef even in haar strot steken, maar veerde er later weer uit, Far keek met grote witte zaadvragende ogen naar het kolossale ding, en riep tegen de vrouwen rijen maar stoot die dikke nep lullen in mijn geile grotjes, ik heb ze zo hard nodig vandaag Kim lag onder Far en geleide het ding in haar kut.

Soja spreidde haar kont open en stak een vinger erin, eerst maar eens even je reet op rekken, en ze stopte er nog twee vingers bij, Far begon te hijgen en te steunen, en ze riep tegen Sonja dat ze de lul er wel in kon stoppen, Sonja haalde drie vinger uit haar open staande reet en stootte de dildo zonder aarzelen in haar kotkanaal , oh ja, ja toe maar, rijd maar lekker in geile kanalen van me, en ze begon weer als een gek te zuigen aan de lul van de neger.

Deze hield het niet meer en spoot har mond vol, natuurlijk spuite hij ook nog wat over haar gezicht, Far begon te brommen van geilheid en riep dat ze meer zaadwilde proeven.

Dit bleek geen probleem te zijn wand er stonden al weer twee mannen op die zichzelf het hele schouwspel lang hadden afgetrokken, ze hurkten voor het gezicht van Far en spoten haar recht in haar gezicht Far deed snel haar mond open om mar zoveel mogelijk op te vangen. Achter Sonja was nu ook een kerel gaan zitten en deze stopte zijn lul in de kond van Soja die blij verrast achter om keek en vervolgens de man aan begon te moedigen om haar lekker te naaien, Doordat de lullen in het gezicht van Far hadden gespoten en omdat Kim onder Far lag konden ze beiden elkaar gezichtje af likken.

Kim kroop onder Far vandaan en met de voorbind dildo stond ze nu voor Far haar hoofd die nog steeds in haar kond werd genomen door Sonja, Far rook het kutgeil en snoof de geur ervan op en begon de massieven lul te pijpen.

Nadat ze dat gedaan had werd deze vervangen door een echte pik die ze weer gretig met haar lippen omsloot, Kim had nu plaats genomen bij de reet van Far om de voorbind dildo die uit de kont van Far werd gehaald af te kunnen likken en te pijpen, Sonja geleide de dildo om en om van de kont in haar mond heerlijk die kontsmaak en dat achtergebleven zaad.

Er waren nu twee mannen aan de weerszijden van Sonja gaan staan, en deze begonnen te trekken om zo doende over de kond van Far te kunnen spuiten. Far keek achter om en moedigde de heren aan om haar reed lekker onder te spuiten. Kim pijpte de beide heren nog even en Sonja stootte onverstoorbaar door in de kond van Far.

De man achter haar kwam klaar met een schok en Sonja stootte hierdoor net wat harder in de reet van Far en, en Far spoot haar geil uit op de lederen bekleding van de bank. De beide heren spoten op hetzelfde moment haar kond onder die Kim als een bezetene begon af te likken Ook Sonja waaruit het zaad uit haar kond kwam lopen begon met haar tong over de reet van Far te likken, Kim en Sonja tongen mekaar en gaven elkaar het witte spul.

Gelukzalig zijden de vrouwen ik wou dat dit elke dag kon. De bel ging, wie zou dat nou zijn? Zijn jullie al uit gespoten zij ze geil kijkend naar de lullen om haar heen, en jullie daar geile teven hebben jullie al genoeg zaad verordent, Ze liep op Kim af en streelde haar tieten en kontje wat zie jaar er lekker sletterig uit, het zaad zit werkelijk overal en ze likte een kwakje van de tiet van Kim af.

Ik wil graag genomen worden, en de buurvrouw trok haar lange jas uit. Wat zag dit wijf er geil uit, ze had heerlijke geile hakken aan en haar slipje was vochtig Haar kutlippen hingen ietsje van elkaar, ze draaide zich om en spreiden haar kond voor De menigte wat was dit een heerlijke ietsje grote maar stevige reet. Prince gaf kim een speeltje het was soort dildo maar dan met een aantal ballen met diameter van 5 cm hiertussen bevond zich ruimte. Het ding bestond uit drie ballen en was ongeveer 25 lang, Kim liep naar de geile bruin buurvrouw die nog steed voorover gebogen stond met haar kont in de lucht.

Laat mij je holletje maar even lekker oprekken zij Kim geil kijkend en slaand met de dildo tegen haar handpalm. Ze nam plaats achter de reet van het bruine sletje en spuugde tegen het sterretje dat een maandje moest worden, Kim stopte al gauw drie vingers in de kont die steeds meer oprekte. Kim aarzelde niet en stopte de eerste bal van de dildo in de openstaande reet die hem naar wat gedrukt te hebben naar binnen slokte, Ruth zo hete de buurvrouw kreunde geil en begon al een beetje te zuchten ze stopte zelf drie vinger in haar kut een begon deze nadat ze een aantal keer in haar kut had gevingerd deze geil af te likken.

Kim stopte inmiddels de laatste bal van de 25 cm lange dildo naar binnen, haar aarskanaal moet nu helemaal opgevuld zijn door de dildo dacht Kim bij zich zelf. Haal hem er nou maar weer rustig uit zij Prince tegen Kim, Prince stond met zijn lul fier Omhoog naast Ruth en werd afwisselend gepijpt door Sonja of Far.

Het immense ding rekte inderdaad de kont van Ruth goed op wand deze keek gapend in het gezicht van Kim die met bewondering de laatste bal uit de aars van Ruth haalde. Het ding glom van het kontvocht en Kim gaf de dildo na zelf te hebben geproefd aan Ruth en zei proef je geile kontgat maar lekkere slet die je bent en ze gaf een klets met haar vlakke hand op haar kont.

De grote lul van prince ging moeiteloos het kontgat in dat nog steeds lekker wijd openstond om de vleesboom te verwelkomen, Ook voor het gezicht van Ruth hadden zich nu twee joekels van lullen zich gemeld en gretig slokte Ruth deze naar binnen. Kim had plaats genomen tussen de benen van Sonia en befte haar kut, Sonja zoog af en toe op de lul van Pince wanneer de niet in de kond van Ruth zat. Far bleef ook niet afwachten en riep twee heren bij haar en commandeerde ze om haar in haar beide gaatjes te neuken, even later hing ze tussen de twee mannen in die haar hard beukend Begonnen vol te pompen.

Prince had inmiddels het hoogte punt bereikt en zij tegen Ruth dat hij haar reet ging vol spuiten, Ruth trok met haar handen haar reet open en Prince keek in het holletje en richtte en spoot er een enorme straal in de open staande aars.

Sonja die zich met haar gezicht nog steeds op de hoogte van Ruth haar reet begaf pakte prince zijn lul beet en begon de zaadklodders van het ding af te likken.

Prince stopte zijn lul nog een keer in de kont van Ruth en bood het Sonja weer aan die het moeiteloos begon af te likken wat ben je toch een geile slet zij prince tegen Sonja..

Die al tongend met Kim ja knikte, Far werd inmiddels door drie lullen genomen en ook Ruth werd zonder pardon in haar volgespoten aars geneukt. De mannen zorgden er werkelijk voor dat de vrouwen niet meer van kleur te onderscheiden waren, vooral Ruth die op een gegeven moment door 10 lullen werd Onder gespoten was niet meer van kleur te herkennen terwijl zij toch echt een negertje was. Maar dit maakte allemaal niet uit want nadat Kim, Far en Sonja zoveel mogelijk van het zaad van Ruth haar lichaam hadden gelikt en geslurpt was haar mooie bruine tintje al weer gauw zichtbaar.

De vrouwen vonden het tijd om even in bad te gaan, ze lieten het bad lekker vol lopen met warm water en gooiden er extra veel zeep in. Maar dat was niet het enige waar zeep in kwam de vrouwen gingen heftig te keer met de grote liter fles zeep. Ze spoten elkaar er mee onder, en begonnen elkaar daarna in te zepen met het witte zeep Ruth was er weer helemaal wit van al was het dit keer geen zaad. Kim was inmiddels samen met Sonja in het bad gegaan, Sonja was met de douche in haar kut aan het wroeten en Kim had alweer een dildo met wat zeep erop in haar aars geduwd.

Ze duwde de dildo heen en weer en langzaam kwam het schuim vermengt met resten zaad en kontvocht uit haar aarskanaal ze kon zowat bellen blazen. Ook Ruth en Far vonden dit een geweldig idee en ze pakten een dubbele dildo die ze ook van te voren goed insmeerden met zeep zodat het ding lekker glad was en moeiteloos in de beide kontkanalen heen en weer kon gaan, vrouwen reden heftig tegen elkaar reet aan en dildo veerde in en uit de strakke Poepertjes.

Sonja haalde de douche kop zowat uit haar kut en zij tegen Kim dat ze met haar reet in de lucht moest zitten. Kim deed het gelijk en Sonja trok de dildo uit haar met schuim bedekte aars opening, ze zette de straal iets harder en richtte het op de openstaande reet van Kim die begon te rillen van genot, oh oh wat doe je me geile reet aan, het schuim spoot uit de kont van Kim omhoog tegen het plafon en Kim keek vol verbazing naar haar schuim spuitende reet.

Langzaam werd het schuim wat zich nog in de reet bevond minder en naar dat Sonja de laatste resten had verwijdert met de dildo begon ze Kim op haar billen te slaan met een handboek.

Jij geile sletten bak riep Sonja ik wil je neuken, en ze bond een voorbinddildo om en begon de net bijgekomen Kim in haar kont te neuken voor Kim waren nu Far en Ruth bezig de dildo uit Hun beide aarsjes te verwijderen het glibberige ding viel op de grond en was wit van het schuim en het zaad wat in de reet achter gebleven was geweest. Ook zij gingen elkaar holletje besproeien en weldra spoot het schuim ook uit de aars kanalen van Ruth en Far, weldra waren ze schuim vrij en begonnen ze weer over nieuw met de dildo drukkend in elkaar aars zaten ze nu voor Kim haar gezicht, Kim slurpte zo nu en dan met haar tong tussen de het stukje wat zich niet of net uit de kont kwam, zodat ze de frisse smaak van de reeten kon proeven, Far neukte onverstoorbaar verder en gaf Rurth af en toe rake petsen op haar reet, maar Ruth reageerde hier allemaal maar heftiger op een begon met haar onder lichaam de dildo hart te neuken ze ging als een wilde te keer en kreunde het uit.

Kim die nog steeds in haar reet werd geneukt door Sonja, steunde en kreunde ook als een bezetene, neuk me kontje maar lekkere del riep Kim tegen soja om haar aan te moedigen. Waarna ze weer met haar tong over de dubbele dildo gleed die uit de beide meisje konten heen en weer gingen. Ook zou graag willen dat er een stel van die mannen dingen hier kwamen om de reten onder te spuiten zij kim hard op, zodat ik daarna lekker het zaad eraf kan likken. Weldra stonden er twee kerels voor haar gezicht zich af te trekken, die ze om de beurt ook nog even pijpte, Kim moedigde de mannen aan en zij spuit dat witte zaad over die lekkere bruine reet, ze smeekte de mannen bijna en begon steeds harden te trekken en te zuigen aan de lullen van de heren, die spoten met fluimen het zaad over de rood geworden reten van de twee meisje die nog steeds lustig heen en weer veerden in elkaar holletjes.

Kim likte het zaad op en Sonja neukte onverstoorbaar verder in de aars van Kim. De dildo die uit de beide reten van de twee meisje werd gehaald glom werkelijk van het zaad en het kontvocht. De aarsen van Ruth en Far bleven niet lang onbezet want weldra werden ze weer op gevuld Door dit keer echte vlezige mannen lullen. De dildo die uit hun reet waren gehaald zat nu in de monden van de beide stoei poesen. Het vocht en zaad slurpten ze eraf. Weldra werden hun aarskanalen ook weer vol gespoten.

De lekkerste en geilste gratis sex films over spuitende pikken op het internet! Geheel kosteloos, gratis en voor niets. Met een condoom om zijn lul neukt hij een tranny . Zijn tong al even lekker als zijn grote zwarte pik · Blonde milf slet. Even later likten en lebberden de twee bruine lekkere meiden aan mijn lul die Opeens zei Mirjam tegen Paula: “Paula, oom John kan lekker neuken, heb je dat al Mirjam had 'm er nog vantevoren uit willen trekken om mijn spuitende lul te. 27 nov Hij laat hem heel even snel zien en wil dat zij ook alles laat zien. Pornofilm met sextags: studente, facial, negerin, Kaal kutje, grote lul, zwart.

Even lekker neuken spuitende lullen

SEX MASSAGE NEDERLAND PRIVE ESCORT UTRECHT