Seksstandjes squirten

seksstandjes squirten

Ga dan zelf op je rug liggen en zet je voeten op het bed. Laat je vriendje vervolgens 1 of 2 vingers 3 tot 5 centimeter diep inbrengen.

Als hij met zijn vingers richting jouw buik beweegt zou je de G-spot moeten voelen. Bij sommige vrouwen zwelt dit plekje op tijdens de stimulatie, maar niet bij iedereen.

De G-spot kan soms ook dichterbij of verderweg liggen, dus het is belangrijk dat je zelf of samen onderzoekt wat je lekker vindt. Nog steeds geen idee hoe je jouw G-spot kunt vinden?

Via Google vind je een heleboel instructievideo's waarmee het een stuk makkelijker wordt. Het komt vrijwel nooit voor dat vrouwen klaarkomen of squirtend klaarkomen tijdens penetratie, meestal lukt het alleen door de G-spot te stimuleren met de vingers. Veel vrouwen vinden het lekkerder om squirtend klaar te komen, omdat dit gevoel bijna niet vergelijkbaar met normaal klaarkomen is. Je kunt ook met een vibrator ontdekken of jij kunt squirten.

Doe de quiz en kom erachter welke vibrator bij jou past. Veel mensen denken dat squirten hetzelfde als plassen is, maar dat is helemaal niet waar. Sommige vrouwen krijgen het gevoel alsof ze moeten plassen als hun G-spot gestimuleerd wordt, waardoor ze er snel mee stoppen, maar als je daarna juist doorgaat en je niet laat remmen krijg je dus zo'n intens orgasme. Squirten is niet iets waar je je voor hoeft te schamen.

Veel mannen vinden het juist opwindend. Een tijdje ging het gerucht dat squirten eigenlijk plassen is, maar dat is ook een fabel.

Het klopt inderdaad dat er een beetje plas meekomt, maar het merendeel is een transparante vloeistof, daarom ruik je het ook niet. Er zijn natuurlijk ook genoeg meisjes die helemaal niet kunnen klaarkomen, maar gelukkig draait seks om de hele beleving en niet alleen om een orgasme. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. Ondanks wat FallingDown zegt, ik zit er ook al ruim 10 jaar op. Blijf het leuk vinden. Ze denken aan iedereen, ookal denken sommige daar anders over.

Leuk om eens wat andere verhalen te lezen. Hoeft t nog niet persee van hoogstaande kwaliteit te zijn. Als t je echt niet trekt zijn er nog genoeg andere blogs en site waar je terrecht kunt voor je interesses! Ze kunnen niet de hele wereld tevreden houden. Ik dacht, krijg een les squirten vandaag, maar nee, ik weet nog steeds niet hoe je dat doet. Misleidende titel zoals zo vaak. Ik kom zelf al iets van 8 jaar op GS, al jaren lees ik de artikelen niet meer, heel soms dan en ik ben niet de enige.

Misschien is het handig om meer aandacht te besteden aan wát de lezeressen willen lezen, en dan ook de oudere girlsceners die GS al zoveel jaren kennen.

Stress is hierbij vaak de grote boosdoener. Stress kan verschillende oorzaken hebben: Drukte op het werk, problemen met je werk, werkeloosheid, geldproblemen…. Stress kan je libido blokkeren waardoor je moeite hebt met opgewonden raken en een orgasme dus niet mogelijk is. Stress kan ook ontstaan door de wens om spuitend klaar te komen.

Als het maar steeds niet lukt, geeft dit natuurlijk veel teleurstelling. En vaak zijn er dan ook nog mensen die regelmatig even melden aan hun partner dat het falen zo vreselijk jammer is. Alleen al door deze gedachte, zal het spuitend klaarkomen beslist niet lukken.

Het is beter om het gewoon te laten gebeuren, zonder er écht bij stil te staan. Leeg je hoofd en geniet gewoon lekker van elkaar. Geniet van het intense contact en stimulatie en laat je lekker gaan. Het zijn juist de momenten dat je er niet aan denkt, dat je de kans het grootst is om spuitend klaar te komen. Niet iedereen is hier van gecharmeerd, maar dirty talking kan ontzettend opwindend zijn. Voor veel mensen is dirty talking alleen maar grof en hard, maar dit hoeft natuurlijk niet.

Dirty Talking kan natuurlijk heel zacht zijn, heel lief zijn, zelfs fluisterend. In het uiterste geval kan het heel hard zijn, met groffe woorden en bevelen. Alles wat daar tussenin ligt is natuurlijk toegestaan, maar je moet wel heel goed beseffen dat niet iedere vrouw hiervan opgewonden raakt. Begin zacht en lief, en bouw het steeds meer op. Je merkt vanzelf aan de reactie waar de grens ligt. Als je direct begint met groffe, harde woorden, is de kans aanwezig dat alle opwinding bij je partner direct verdwenen is.

Het is dus beter om van zacht naar hard op te bouwen, en te stoppen op het juiste moment. Als je iedere keer hetzelfde trucje doet, zal er bij je partner een mate van gewenning optreden.

De verrassing is dan weg, alles is té veel voorspelbaar. Het is beter om regelmatig te wisselen van techniek en volgorde, zodat je partner steeds weer een nieuwe, aangename verrassing krijgt. Dit zal de opwinding alleen maar bevorderen. Op het moment dat je direct naar een hoogtepunt toe werkt, en je merkt dat één van de eerder genoemde technieken voor een extra stimulans zorgt, stop dan vooral niet.

Ga dan door met dezelfde techniek en begeleid haar naar een fantastisch hoogtepunt! Seks gaat niet alléén maar over neuken, maar behelst véél meer. Natuurlijk is er niks mis met een vluggertje, maar als je écht wat wilt bereiken, is het belangrijk om het rustig aan te doen. Je bouwt dan méér spanning op waardoor het eindresultaat veel heftiger en intenser wordt.

Een vluggertje is natuurlijk erg opwindend, maar is een heel andere vorm van seks. Als je écht van elkaar wilt genieten moeten jullie heel ruim de tijd nemen. Zet een lekker muziekje op, steek wat kaarsjes aan en zorg dat je slaapkamer lekker warm is. Begin gedurende de dag elkaar al een beetje te plagen. Dit zal de opwinding en het verlangen alleen maar groter maken. Begin met een uitgebreid voorspel, bijvoorbeeld een opwindende massage, waarbij je vooral de geslachtsdelen en de borsten moet mijden.

Bijna aanraken mag, maar concentreer je vooral op de rest van het lichaam. Op een bepaald moment raak je steeds meer en intensiever de gevoelige plekjes aan, en begin je deze ook met je mond te stimuleren.

Van daaruit kun je steeds méér gaan stimuleren, waarbij je de andere tips en stappen uit dit artikel goed in je gedachten moet houden. Vrijen is een kwestie van geven en nemen, van aandacht voor elkaar, seksuele energie vrij laten komen. Op deze manier kun je gemakkelijk een aantal uren lekker bezig zijn met elkaar, om daarna samen naar een geweldig hoogtepunt toe te werken.

En wie weet, is dat wel een spuitend orgasme! Spuitend klaarkomen, of squirting is niet voor iedere vrouw weggelegd. Sommige vrouwen zullen dit hoogtepunt nooit bereiken. Waarom dit zo is, hebben onderzoeken nog niet uitgewezen.

Maar het is een feit dat veel vrouwen niet weten of ze het kunnen, en als het je interesseert, of als je het gewoon een keertje wilt proberen, dan raad ik je aan om bovenstaande tips te gebruiken. Je moet alles in het leven een keertje geprobeerd hebben, nietwaar? Wist je dat de kans één op drie is dat jouw relatie wordt verbroken door vreemdgaan?

Edwin Edinga onthult DE methode waardoor jouw man alleen nog maar aan jou kan denken. Ontdek hoe je hem laat sidderen van genot maar OOK hoe je ervoor zorgt dat je zelf kan laten gaan en kan genieten van het seksleven waar je altijd al van hebt gedroomd. Edwin Edinga heeft jaren gedaan om de geheimen van seksueel genot en het seksleven te ontrafelen.

Alleen jij weet wat je je seksleven en relatie waar vindt…. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:. Bestaat de G-Spot bij vrouwen? Ik zal het je zeggen… vrouwen die spuitend klaarkomen zijn echt niet gewoon aan het plassen!

Je moet inderdaad veel de tijd nemen en op zoek naar de g-spot, dan kun je elke vrouw een spuitorgasme geven!

Ik schaamde me dood want ik had geen idee wat het was en wat er gebeurde enzo. Het is ook super onhandig want ik moet telkens mn beddegoed verschonen en zo omdat ik zo spuitend klaarkom. Nou is mijn vraag of een jongen dat raar vind als je spuitend klaarkomt. Ik wil mezelf niet voor schut zetten als ik straks voor het eerst met ee n jongen ben en ik helemaal over hem heen spuit,…. Een jongen zal misschien raar opkijken als je spuitend bij hem klaarkomt, maar meer omdat hij het niet gewend is!

Hij verwacht niet dat je spuitend klaarkomt, en als je het doet vindt hij het zeer waarschijnlijk juist heel geil. Ontspan je, laat je lichaam gaan en zie wat er gebeurt — die jongen zal juist trots zijn op zichzelf! Hey Fleur, Een jonge die het echt meent en oprecht is ontvangt met plezier en slikt alles netjes door zoals een vrouw het ook zou doen voor de man waarin ze gelooft. Hij zal inderdaad trots zijn en het heerlijk vinden dat zijn vrouwtje heelemaal op en top heeft genoten van de geweldige vrij partij ,geloof me!

Zoals ik ook in het artikel zei, voelt de g-spot iets ruwer aan dan de rest van de binnenkant van de vagina. PS Als je meisje niet spuitend klaarkomt, hoeft het niet zo te zijn dat jij iets verkeerd doet. Niet elke vrouw kan squirten!

De eerste keer dat ik spuitend klaarkwam schrok ik me dood… Ik was voor het eerst mn vibrator aan het gebruiken en men dat ding was zo intens dat ik heel snel klaarkwam en dus ook ging spuiten: Maar goed ik vond het dus maar gek en zo. Toen ging ik op internet zoeken en vond ik dat wel meer vrouwen het hadden.

En die zeiden dat een man het helemaal geil vint als je kunt spuiten. Nou dat klopt wel hoor! Ik was met een jongen naar bed geweest die echt supergoed was en toen moest ik ook spuiten: Denk dat hij wel een minuut lang me aan lag te staren met zn mond open zo geil vond hij het zei hij..

Nou geloof me Anne-Jan jij doet iets verkeerd. Er zijn echt wel vrouwen die spuitend kunnen klaarkomen. Tuurlijk ze kunnen het niet allemaal maar zelfs niet alle mannen kunnen spuitend klaarkome wist je dat? Het gaat er echt om dat je op het goeie plekje zit en dat ze geil genoeg is. Dus ook heel veel voorspel want anders kan ze niet kome of tenminste niet squirte. En ja het klopt dat het in de porno vaak nep is.

Daar zijn ze vaak gewoon aan het plassen maar squirten bestaat echt wel. Ik heb het zelf meegemaakt bij me ex vriendin die spoot bijna elke keer dat we sex hadden… Oh man dat was zo geil hahha. Het hoeft niet per se zo te zijn dat zij iets verkeerd doet… Zoals al in het artikel al aangegeven wordt, hebben sommige vrouwen in het geheel geen g-spot.

Dus dan het inderdaad ook lastig worden voor Anne-Jan om deze te vinden, mocht dit bij haar het geval zijn. Alle mannen moeten dit wel echt kunnen doen want je doet je bedpartner er echt een groot plezier meer, geloof mi maar!

Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Houd mij op de hoogte van deze discussie via e-mail.

Maak jij onnodige fouten in bed? Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video! Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven: Misschien vind je dit ook leuk: Reageeren op S A. In hun ebook De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

. Groeten, seksstandjes squirten, Henk Reacties priscilla Niet zo aanstellen henk! Reageer op deze reactie. De partner ligt op haar buik, eventueel met een kussen onder haar bekken. Inhoud van dit artikel 1 Pornografisch materiaal over vrouwelijke ejaculatie 2 De rol van de g-spot bij squirten 3 Stimulatie van de g-spot om een vrouwlijke ejaculatie te bereiken 4 Als zij zeer opgewonden is 5 Vrouwelijke ejaculatie en stimulering van de blaas 6 Het spuitorgasme van de baarmoedermond 7 De beste seksstandjes om vrouwelijke ejaculatie meesteres utrecht geile kik meiden bereiken 7. De meeste onderzoeken erkennen echter wel dat de meeste vrouwen op een gegeven seksstandjes squirten wel eens geëjaculeerd hebben als ze klaarkwamen. Je kunt ook met een vibrator ontdekken of jij kunt squirten.

Man zoekt sex met man heerlijk geil

Seksstandjes squirten

NATTE KUTJED 3 MANNEN 1 VROUW