Geil klein sletje hoer neukt man

geil klein sletje hoer neukt man

Geile rijpe vrouw neukt een jonge kerel Hij neukt de geile moeder van zijn vriend Geile rijpe vrouw neukt jonge mannen Rijpe vrouw neukt hard en komt klaar Gelukkige kerel neukt een geile volwassen vrouw Geil en getattoeeerde rijpe vrouw neukt een jonge kerel Geile meid neukt een vriend van haar broer Tiener neukt een rijpe vrouw Sensationele rijpe vrouw neukt een sceptische man Hete MILF neukt beste vriend van haar zoon Verwend worden door een rijpe dame Rijp hoer gaat solo Rijpe leraar neukt zijn favorietje Rijpe en geile milf!

Mijn rijpe geile buurman neuken De moeder van m'n vriend maakt me geil Ze straft haar zoon door zijn vriend te neuken De tijd ging langzaam, ik dronk nog twee drankjes die Tim voor me bracht. Ik zei nog plagend, je bent niet mijn slaaf hoor. Tim lachte zacht en zag Ben opstaan en hij volgde Ben en Sandra die op Sonja hing. Ik voegde me bij hen en zo liepen we de deur uit nog nagezwaaid door de baas die nog riep volgende maand weer en we staken onze hand op.

De donkere nacht viel op ons neer en langzaam zette we ons in stap, de wankele stap. Ik stapte mis en Tim pakte me plots beet zodat ik niet kon vallen. Onze gezichten waren pal bij elkaar en schor zei hij, lekkere pijp bek. Ik lachte en keek naar Sandra maar die had niets in de gaten, ze hing alleen maar op Sonja en lalde, we gaan nog niet naal huis, nog lllange niet nog lange nietsss en stopte en giechelde hoog.

Ik zag dat ze naar Ben lonkte en Ben grijnsde tegen haar. Sandra lachte en knikte en giechelde als een overjarig schoolmeisje. Sandra wankelde en hing zwaar lachend op Sonja die weer iets tegen haar zei en nu kon ik het horen. Kom op zei Sonja schor en zacht, ik was een beetje genaderd, ik wou horen wat Sonja zei. Doe het, kan jou die kerel van je iets schelen. Ik hoorde iets van getrouwld en Sandra blikte schuchter om even mij aankijkend maar ik hield me flink dronken en zei iets tegen een lantaarnpaal.

Sandra giegelde hoog en Sonja zei, die is dronken die weet morgen niets meer. Kom op trutje laat je eens lekker gaan laat je neuken, het kan. Sandra keek om ze slikte, ze had een geile blos op de wangen, ze wou het ik zag het. Zacht zei Sonja, zal ik je helpen en Sandra vroeg, hoe dan en slikte, ze was geil en dronken een gevaarlijke combinatie, en er hing iets in de lucht. Weer zei Sonja iets tegen Sandra, ik hoorde iets van jurkje en gemompel en Sandra lalde, dat druf je nliet.

Ik doe het hoor zei sonja en weer zei Sandra dat durf je niet en dat doe je niet. Sonja griste naar de zoom van Sandras jurkje pakte die vast en sjorde die zo omhoog. Sandra gilde en kirde lachte haar ogen glanzend en riep neeh neeh oohhh niet dloen niet dloen maar ze stond in compleet haar slipje.

Ben en Tim floten en riepen, jah jah hoger hoger en Sonja deed het lachend. Sandra griste naar haar jurkje om het omlaag te trekken maar ze greep totaal mis. Misschien wel expres, dat vermoeden had ik en ik grijnsde en riep, he lekkere dloos laat maal allesss zlien, lalde ik.

Sandra hapte naar adem, ze kirde neeh neeh maar draaide zich zo zodat ze naar de mannen toestond haar donkere bos schaamhaar aftekenend in haar gele slipje en er boven uit komend. Oohhhh ohhh riep ze, zich wegdraaiend van Sonja die stevig haar jurkje omhoog hield en griste naar haar schouderbandjes waarvan er een zakte en een tietje half ontblootte.

Plots stond Ben naast haar en pakte haar bij de schouders en zei hees, lekker wijf en Sandra stond als een paal stil en keek hem half hijgend aan, ze wou niet weg en keek Ben afwachtend aan. Ik zag haar trillen Ben bekeek haar en streelde haar schouders het andere bandje ook omlaag duwens haar beide tietjes ontblootte en zacht zei, lekkere geile teef en Sandra slikte en ademde zwaar.

Ze zei nog, nee niet doen maar veel overtuigend zat er niet achter. Ze was te dronken en te geil om zich te verzetten en langzaam zakte haar jurkje lager en lager Sonja mee helpend toen het op haar voeten viel. Sandra stond daar en beefde als een rietje van verlangen en keek Ben alleen maar aan alleen nog slechts haar kleine slipje dragend verders geheel naakt.

Sandra kreunde zacht en ik zei grommend, laat je neuken hoer laat je neuken. Ze hoorde het en keek wazig mijn richting op maar zag me niet, Sandra kreunde kermend oohh oh. Ben draaide Sandra om naar Tim toe en zei zacht, pijpen hoer en duwde haar voorover naar Tim. Open die broek en Sandra deed met bevende handen de rits omlaag en de broek open diep voorover bukkend sprong Tims pik er stijf uit.

Ben duwde haar ruw verder en zei schor, pijpen slet en schopte haar benen wijder uiteen toen hij Sandras slipje vastpakte en in een ruk van haar kont trok.

Ze was nu spiernaakt en ze beefde als een rietje, verlangend pakte ze Tim lul vast en nam zijn pik in haar bek. Sandra kermde en mompelde oohh jaaahh wat een pik. Sandra met Tims pik in haar mond die Tim diep achter in haar keel duwde, en gesmoord kreunde ze luid kermend jaahhhhh jaahhhh toen Ben in haar drong en haar begon te neuken zacht en ritmisch.

Sandra spreidde haar benen verder uiteen om ook maar alles te voelen van de pik die diep in haar stootte en wilder en wilder zoog ze aan Tims pik, Tim kermde hees grommend, geile hoer geile teef. Sandra kermde jahhh jaahh hoer hoer mompelde ze, neuk me verkracht me doe alles alles kermde ze luider en luider. Ze was helemaal wild en dol en kermde en kreunde luider bij elke harde stoot in haar bek of kut.

Ze werd alles kanten opgeduwd en gestoten en ze genoot van elke stoot haar ogen vreemd draaiend hijgend en grommend van wellust. Ik genoot en keek geil toe.

Sonja stond plots naast me, even dacht ik dat ze wat wou maar ze glimlachte en zei, je geniet he en ik knikte lachend gefacineerd kijkend naar mijn eigen wijf die genoot van haar neuk beurt. Zacht zei sonja plotseling Ben wil haar als slavin. Ik keek haar verbaasd aan maar eigenlijk was ik niet zo verbaasd, ik keek haar aan en zei schor en geil, vraag het haar. Ze glimlachte en zei zacht, die wil wel die wil alles vanaf nu en trouwens ze moet wel en nam demonstratief een paar fotootjes met haar telefoon.

Als ze het niet doet dan gaan deze op internet en wees op haar telefoon. Ik lachte gemeen en zei, ik heb daar geen probleem mee maar ik wil er wel zoveel als mogelijk bij zijn. Je mag haar brengen en halen als ze opgeroepen wordt en ik zei zacht, dat doe ik zeker. Ze moet ten alle tijden klaarstaan om zich te laten neuken door jan en alleman, in de lift in een park waar ze maar willen en wees op Ben en Tim.

Sonja knikte en zei lachend, trouwens ik ken een leuke jongen. Ik keek haar een beetje verbaasd aan niet begrijpend waar ze het over had. Maar zei ze, hij is gek op korte broekjes pijpen en gepijpt worden, iets voor jou.

Ik lachte en zei hees begrijpend, oh lekker en we grijnsde beide. Sandra kermde luider en luider ze schokte wilder en wilder, jaahh dacht ik ze kwam en de Boys verkrampte en spoten mijn teef helemaal vol. Ze kronkelde kermde en keek hemels. Sandra dacht misschien klaar te wezen maar de twee wisselde snel van plaats duwde haar weer ruw voorover en neukte haar nog een keer, de twee grote pikken hard in haar beukend.

Haar naakte lichaam kronkelde wellustig haar rug bezweet haar dijen kin en buik droop van het geil en glinsterde onder het lamplicht. Ze werd heen en weer geslimgerd in een roes van wellust en geiligheid, ze was niet meer te stoppen. Ik had Sandra nog nooit zo geil en wild gezien en ik genoot. Sonja zei lachend, volgende week hebben we een feestje van Bens vrienden, ik denk dat jullie beide daar aanwezig moeten zijn om te bedienen.

Ben duld geen tegenspraak anders hangt er een straf boven jullie hoofden. Ik knikte en lachte en zei, we zullen er zijn. Jullie dragen beide een ultra kort jurkje, ik keek verbaasd lachend, en Sonja zei, als je dat niet wilt mag het ook een kort strak broekje zijn en jullie moeten dan bedienen. Sandra zal dan aan alle kanten gepakt worden en ook jij zal wat handen voelen.

Later op de avond zal Sandra gebruikt en misbruikt worden door mannen en vrouwen. Dus zei Sonja, maar ik denk dat jullie beide een totaal ander leven gaan krijgen als jullie de slaaf van Ben en Tim zijn. Ik vond het prachtig en wou het voor mijn vrouw en ik. Ons leven stond op zijn kop maar zoals ze genoot, ja dat wou ik voor haar en voor mij. Ik keek hoe Ben en Tim elkaar voldaan aankeken, Sandra stond nog na te trillen van genot en ze lachte haar hele lichaam onder het vele geil van Ben en Tim.

Ben keek Sandra aan en zei hees licht in haar wang knijpend, onze lekkere hoer, je bent van nu af aan van ons. Je doet wat wij zeggen en je komt meteen als wij dat gebieden, begrepen. De stem dulde geen tegenspraak en Sandra knikte.

Sandra leek opeens niet zo dronken meer, ze keek mij aan en sloeg de ogen neer en haalde de schouders op. Ze kleedde zich aan, haar droge kleren op haar natte huid, het was lekker om dat te zien. Ben en Tim trokken hun kleren weer aan. Ben keek mij aan en wenkte om naar hem toe te komen. Zijn lul hing half slap uit zijn gulp. Ik stond voor hem en hij zei gebeidend, knielen en ik deed het. Schoon likken zei hij op zijn pik wijzend. Sandra giegelde hoog en keek mij verbaasd aan, ik lachte en keek haar aan en ik deed het en likte aan Bens pik.

Zijn pik smaakte naar geil en Sandras kutsappen, het was hemels. Ik begon Ben te pijpen en hij gromde, jah geile hoer je pijpt lekker teef en stootte zijn grote lul achter in mijn keel.

Ik kokhalsde maar zoog verwoed door, ik wou hem behagen ik wou hem klaarmaken. Plots spoot hij zo achter in mijn keel en ik moest slikken omdat Ben mijn hoofd vast hield en gromde, alles doorslikken hoer en dat deed ik moeizaam maar het wel erg lekker vindend. Nog na slikkend trok Ben zijn pik uit mijn mond en deed zijn rits dicht.

Ik stond op en keek Sandra aan en Sandra mij en ik zei, kom op hoertje van Ben we gaan naar huis. Ze knikte en lachte en de anderen volgde. Toen wij naar links gingen gingen de anderen naar rechts.

Ben zei zacht dwingend, morgen even langs komen he Sandra, je weet waar we wonen. Sandra lachte en knikte. Ik keek haar aan en ze lachte lief naar Ben en Tim en we liepen door. Ze zei zacht, ze willen me als hoer en slavin. Ik weet het en ik zei, en jij wilt dit? Ze keek me aan, als je bij me blijft en me niet verlaat, heel graag. Ik wil hun hoer zijn, daar heb ik al jaren van gedroomd, elke dag wel een beurt krijgen van jan en alleman, jah zei ze maar Ben neukt zo fantastisch en ze keek me verheerlijkt aan.

We blijven gewoon samen, trouwens ik geniet als jij geniet. Ik vond het prachtig toe te kijken hoe je geneukt werd en ze lachte hoog en giegelend. We waste ons die avond en toen ik bij het bed kwam sliep Sandra al, ze had een zwoele hemelse glimlach om de mond, ik kon het zien ze had genoten. Ik heb zelf ook een toegekeken hoe mijn vrouw bij ons thuis in de slaapkamer werd geneukt door een kennis met een lange dikke negerlul.

Ik vond dit ook heel geil om te lezen en ook dat je Ben mocht pijpen. Ik kick er ook op om mijn vrouw door een stel kerels geneukt te zien worden. Soms zijn er wel een stuk of vijf gelijk met haar bezig. Ze wordt dan letterlijk helemaal suf geneukt. E-mailadres Niet zichtbaar Verplicht. Home Verhaal schrijven Polls Links Contact. Sexverhalen Board Gratis Geile Sexverhalen.

Kom je ook lekker geil chatten? Je vindt me via de SexPartner website. Haar eerste keer Dat was lang geleden dat mijn oude schoolvriend… Sandra bepaalt, ik ben haar nieuwe rookslaafje.

...

Linda ging rechtovereind zitten, ik kwam naast haar op de bank zitten. Zonder nog naar haar gestamel te luisteren duwde ik haar benen uit elkaar en wreef met mij vinger langs haar schaamlippen. Klein sletje dat je bent Ik had al een stijve gekregen toen ik mijn dochter half bloot op de bank zag liggen, dus je kunt je natuurlijk voorstellen dat ik hier het beste van wilde maken.

Rustig stopte ik een vinger in haar soppende kutje. Dit vind je lekker he? Ik boog me voorover en zoog aan haar klitje. Papa, dit mag niet Waarom niet geil sletje Jij wilt het en ik wil het, niemand komt er achter. Ik stopte een vinger in het nauwe kutje van mijn dochter terwijl ik aan haar klitje bleef zuigen.

Nadat een tijdje stopte ik twee vingers in haar nauwe liefdesgrotje. Oh jah pap, ik kom Gillend kwam ze klaar. Oh papa dit was heerlijk. Jah schatje en binnenkort zul je nog meer geile dingen beleven Ik ga een echte vrouw van je maken. Na het orgasme van mijn kleine meisje wilde was ze even uitgeteld.

Het bleek dat ze dit al geruime tijd deed zodra ze alleen in mijn huis was. Ik begon ondertussen haar kutje al weer flink te vingeren.

Met twee vingers was ik bezig haar poesje te penetreren terwijl ik met mijn duim haar klitje bewerkte. Mijn lul had in de tussentijd ook niet stil gestaan en maakte een mooie tent in mijn krijtstreep pantalon. Mijn dochter begon weer flink te hijgen en haar lekkere forse tieten te kneden. Daar wilde ik meer van. Met een teleurgestelde kreun van Linda trok ik mijn vingers uit haar grotje. Deze teleurstelling duurde echter niet al te lang aangezien ze al snel iets warm en nats tegen haar klitje aanvoelde.

Oh wat smaakte deze kleine nimf lekker. Wild begon ik haar te beffen. Ik probeerde mijn tong zo ver mogelijk haar strakke poesje in te duwen. Linda kronkelde wild van genot en moedigde mij oververhit aan. Wat lik je lekker aan mijn grotje. Ik likte haar hete natte spleet helemaal uit en maakte soms ook een uitstapje naar haar kleinste donkerste gaatje, waarbij Linda steeds hevig kreunde.

Dat moest ik onthouden, daar kon ik in de toekomst nog veel plezier aan gaan beleven. Ik zette nu de eindsprint in voor Linda en met mijn tong in haar hete kut, mijn vingers bij haar klit en haar handen aan haar tepels kwam Linda wild kronkelend en hevig kreunend klaar. Voor de tweede keer binnen een uur. Wie had dat ooit verwacht toen ik eerder die avond het huis verliet om in een lege hotel kamer een dure escort te neuken dat de avond zo zou verlopen.

Wild na hijgend lag mijn kleine nimf voor me op de bank. Haar hele leven flitste even voor mijn ogen.

Haar eerste woordjes, haar eerste fietsje, haar eerste dag op school. De vakanties met de familie, haar verdriet over de scheiding. Hoe ze vroeger bij mij in bed kroop, en op mij paardje reed.

Ik moest hiermee stoppen. Dit kon niet, dit mocht niet. Je kunt je eigen dochter toch niet klaar beffen. Ik moest hier nu een einde aan maken voordat het te laat was. Ik moest mijn eigen hormonen negeren en er alles aan doen om haar niet gelijk te bespringen. Wat moest ik hier tegen doen, ze leek het zelf te willen. Eerder deze avond had ik me aan haar opgedrongen, maar nu smeekte ze me haast om bezit van haar te nemen en haar aan mijn harde inceststaaf te rijgen.

Ik kon toch niet zomaar gebruik van mijn eigen dochter maken? Ik ging langzaam weer op de bank naast mijn dochter zitten. Ondertussen was op de tv de pornofilm al lang afgelopen. Mijn stijve leuter was weer gaan liggen en alle rust leek weer te zijn weergekeerd. Tot dat mijn dochter tegen mij zegt: Meende je wat je net zei? Dat je me een kleine slet vind? Ik voel mezelf rood worden van schaamte en mompel maar wat onverstaanbaars tegen mijn naakte dochter.

Ik durf haar niet aan te kijken. Waarom zei ik lacherig. Nou hij wil je vrouw versieren en veel mannen gaan direct naast hun vrouw zitten. Voor wat vroeg ik. Nou om haar te beschermen. Ik keek van Tim naar Sandra en haalde nonchalant mijn schouders op en grijnsde. Oh dat, nou ze kan goed voor zichzelf zorgen hoor en zo niet, wat ze wil hoor.

Je bent dronken zei Tim lachend en ik giechelde wat dommig knikkend om Tims gedachte dat ik dronken was kracht bij te zetten. Volgens mij vind je het niet eens erg als ze zich laat nemen. Waalom welll zei ik mijn tong een klein beetje expres dubbel laten slaand en grinnikte weer een beetje stom kijkend. Tim keek naar Ben en naar Sandra en zei zacht slikkend, ze is echt lekker. Wie vroeg ik lachend en wat wazig kijkend. Oh die en ik keek hem aan en lachte en zei zacht, jij wilt haar ook?

Wie niet zei Tim lachend. Kan ze een beetje pijpen, vroeg Tim. Ik keek hem aan lachte en zei, als een prof, vraag me niet hoe ze het als preutse vrouw heeft geleerd maar ze is een pro. Misschien is ze niet zo preuts als jij wel denkt. Dddat zzou best eeeens kunnen zei ik lachend en hakkelend, dat heb ik w w wel vaker gggedacht, niemand weet het ware van zijn vrouw, dat is z z z eker r rr en ik grijnsde breed. Tim zei schor, nou ze mag best een uurtje aan de mijne komen hangen, ik er ben gek op om gepijpt te worden.

Trouwens jij hebt ook een lekker pijp bekkie. Ik schoot in de lach, en kleurde toch een beetje. Ik was best een beetje bi en een pik in mijn mond zag ik best zitten, en snel blikte ik even naar Tims kruis waar het lekkers was verborgen. Niets anders alleen pijpen ja dat was wel wat voor me. Ik keek Tim schalks aan maar zei verders niets en niets zeggen betekend vaak toestemmen. Tim lachte breeduit en keek me even verlekkerd aan maar keek weer naar mijn vrouw.

Ik ga even kijken bij Ben en ik zag ze later smoezen en lachen, ook Sonja voegde zich even bij Ben terwijl Tim weer terug kwam. Wat zat jij te smoezen zei ik plagend lachend. Ik vertelde Ben dan jij het niet zo erg zou vinden als je vrouw iets zou doen met een ander. En vroeg ik, hij durft het niet. Tuurlijk wel, ik ken Ben al jaren en weet dat hij alles doet om een vrouw te krijgen. Straks als het feestje te einde is lopen we mee, trouwens Sonja wil ons ook wel helpen. Hoezo vroeg ik, is ze lesbisch?

Dat weet ik niet, maar ze wil graag zien hoe Sandra geneukt wordt straks op het industrieterrein en ze wil best helpen door je vrouw op te jutten iets te doen met Ben en mijn persoon. Ik slikte, de gedachte alleen al wond me flink op, de gedachte Sandra geneukt te zien worden haar te horen kreunen en te zien kronkelen, wow mijn adem ging al wat sneller en van mij mocht het al zover zijn. Trouwens wist je dat Sonja de zus is van Ben. Oh daarom helpt ze haar broer.

Tim lachte en zei ja ook maar dat leg ik later wel uit. Ik keek op de klok en Tim zei, niet zo ongeduldig, ik grijnsde, nog een half uurtje dan stappen we op en ik knikte. De tijd ging langzaam, ik dronk nog twee drankjes die Tim voor me bracht. Ik zei nog plagend, je bent niet mijn slaaf hoor. Tim lachte zacht en zag Ben opstaan en hij volgde Ben en Sandra die op Sonja hing. Ik voegde me bij hen en zo liepen we de deur uit nog nagezwaaid door de baas die nog riep volgende maand weer en we staken onze hand op.

De donkere nacht viel op ons neer en langzaam zette we ons in stap, de wankele stap. Ik stapte mis en Tim pakte me plots beet zodat ik niet kon vallen. Onze gezichten waren pal bij elkaar en schor zei hij, lekkere pijp bek. Ik lachte en keek naar Sandra maar die had niets in de gaten, ze hing alleen maar op Sonja en lalde, we gaan nog niet naal huis, nog lllange niet nog lange nietsss en stopte en giechelde hoog. Ik zag dat ze naar Ben lonkte en Ben grijnsde tegen haar.

Sandra lachte en knikte en giechelde als een overjarig schoolmeisje. Sandra wankelde en hing zwaar lachend op Sonja die weer iets tegen haar zei en nu kon ik het horen.

Kom op zei Sonja schor en zacht, ik was een beetje genaderd, ik wou horen wat Sonja zei. Doe het, kan jou die kerel van je iets schelen. Ik hoorde iets van getrouwld en Sandra blikte schuchter om even mij aankijkend maar ik hield me flink dronken en zei iets tegen een lantaarnpaal.

Sandra giegelde hoog en Sonja zei, die is dronken die weet morgen niets meer. Kom op trutje laat je eens lekker gaan laat je neuken, het kan. Sandra keek om ze slikte, ze had een geile blos op de wangen, ze wou het ik zag het. Zacht zei Sonja, zal ik je helpen en Sandra vroeg, hoe dan en slikte, ze was geil en dronken een gevaarlijke combinatie, en er hing iets in de lucht. Weer zei Sonja iets tegen Sandra, ik hoorde iets van jurkje en gemompel en Sandra lalde, dat druf je nliet.

Ik doe het hoor zei sonja en weer zei Sandra dat durf je niet en dat doe je niet. Sonja griste naar de zoom van Sandras jurkje pakte die vast en sjorde die zo omhoog. Sandra gilde en kirde lachte haar ogen glanzend en riep neeh neeh oohhh niet dloen niet dloen maar ze stond in compleet haar slipje.

Ben en Tim floten en riepen, jah jah hoger hoger en Sonja deed het lachend. Sandra griste naar haar jurkje om het omlaag te trekken maar ze greep totaal mis. Misschien wel expres, dat vermoeden had ik en ik grijnsde en riep, he lekkere dloos laat maal allesss zlien, lalde ik. Sandra hapte naar adem, ze kirde neeh neeh maar draaide zich zo zodat ze naar de mannen toestond haar donkere bos schaamhaar aftekenend in haar gele slipje en er boven uit komend.

Oohhhh ohhh riep ze, zich wegdraaiend van Sonja die stevig haar jurkje omhoog hield en griste naar haar schouderbandjes waarvan er een zakte en een tietje half ontblootte. Plots stond Ben naast haar en pakte haar bij de schouders en zei hees, lekker wijf en Sandra stond als een paal stil en keek hem half hijgend aan, ze wou niet weg en keek Ben afwachtend aan.

Ik zag haar trillen Ben bekeek haar en streelde haar schouders het andere bandje ook omlaag duwens haar beide tietjes ontblootte en zacht zei, lekkere geile teef en Sandra slikte en ademde zwaar. Ze zei nog, nee niet doen maar veel overtuigend zat er niet achter.

Ze was te dronken en te geil om zich te verzetten en langzaam zakte haar jurkje lager en lager Sonja mee helpend toen het op haar voeten viel. Sandra stond daar en beefde als een rietje van verlangen en keek Ben alleen maar aan alleen nog slechts haar kleine slipje dragend verders geheel naakt. Sandra kreunde zacht en ik zei grommend, laat je neuken hoer laat je neuken. Ze hoorde het en keek wazig mijn richting op maar zag me niet, Sandra kreunde kermend oohh oh.

Ben draaide Sandra om naar Tim toe en zei zacht, pijpen hoer en duwde haar voorover naar Tim. Open die broek en Sandra deed met bevende handen de rits omlaag en de broek open diep voorover bukkend sprong Tims pik er stijf uit. Ben duwde haar ruw verder en zei schor, pijpen slet en schopte haar benen wijder uiteen toen hij Sandras slipje vastpakte en in een ruk van haar kont trok.

Ze was nu spiernaakt en ze beefde als een rietje, verlangend pakte ze Tim lul vast en nam zijn pik in haar bek. Sandra kermde en mompelde oohh jaaahh wat een pik. Sandra met Tims pik in haar mond die Tim diep achter in haar keel duwde, en gesmoord kreunde ze luid kermend jaahhhhh jaahhhh toen Ben in haar drong en haar begon te neuken zacht en ritmisch.

Sandra spreidde haar benen verder uiteen om ook maar alles te voelen van de pik die diep in haar stootte en wilder en wilder zoog ze aan Tims pik, Tim kermde hees grommend, geile hoer geile teef.

Sandra kermde jahhh jaahh hoer hoer mompelde ze, neuk me verkracht me doe alles alles kermde ze luider en luider. Ze was helemaal wild en dol en kermde en kreunde luider bij elke harde stoot in haar bek of kut. Ze werd alles kanten opgeduwd en gestoten en ze genoot van elke stoot haar ogen vreemd draaiend hijgend en grommend van wellust.

Ik genoot en keek geil toe. Sonja stond plots naast me, even dacht ik dat ze wat wou maar ze glimlachte en zei, je geniet he en ik knikte lachend gefacineerd kijkend naar mijn eigen wijf die genoot van haar neuk beurt.

Zacht zei sonja plotseling Ben wil haar als slavin. Ik keek haar verbaasd aan maar eigenlijk was ik niet zo verbaasd, ik keek haar aan en zei schor en geil, vraag het haar. Ze glimlachte en zei zacht, die wil wel die wil alles vanaf nu en trouwens ze moet wel en nam demonstratief een paar fotootjes met haar telefoon. Als ze het niet doet dan gaan deze op internet en wees op haar telefoon.

Ik lachte gemeen en zei, ik heb daar geen probleem mee maar ik wil er wel zoveel als mogelijk bij zijn. Je mag haar brengen en halen als ze opgeroepen wordt en ik zei zacht, dat doe ik zeker. Ze moet ten alle tijden klaarstaan om zich te laten neuken door jan en alleman, in de lift in een park waar ze maar willen en wees op Ben en Tim.

Sonja knikte en zei lachend, trouwens ik ken een leuke jongen. Ik keek haar een beetje verbaasd aan niet begrijpend waar ze het over had. Maar zei ze, hij is gek op korte broekjes pijpen en gepijpt worden, iets voor jou.

Ik lachte en zei hees begrijpend, oh lekker en we grijnsde beide. Sandra kermde luider en luider ze schokte wilder en wilder, jaahh dacht ik ze kwam en de Boys verkrampte en spoten mijn teef helemaal vol. Ze kronkelde kermde en keek hemels. Sandra dacht misschien klaar te wezen maar de twee wisselde snel van plaats duwde haar weer ruw voorover en neukte haar nog een keer, de twee grote pikken hard in haar beukend.

Haar naakte lichaam kronkelde wellustig haar rug bezweet haar dijen kin en buik droop van het geil en glinsterde onder het lamplicht. Ze werd heen en weer geslimgerd in een roes van wellust en geiligheid, ze was niet meer te stoppen. Ik had Sandra nog nooit zo geil en wild gezien en ik genoot. Sonja zei lachend, volgende week hebben we een feestje van Bens vrienden, ik denk dat jullie beide daar aanwezig moeten zijn om te bedienen. Ben duld geen tegenspraak anders hangt er een straf boven jullie hoofden.

Ik knikte en lachte en zei, we zullen er zijn. Jullie dragen beide een ultra kort jurkje, ik keek verbaasd lachend, en Sonja zei, als je dat niet wilt mag het ook een kort strak broekje zijn en jullie moeten dan bedienen. Sandra zal dan aan alle kanten gepakt worden en ook jij zal wat handen voelen. Later op de avond zal Sandra gebruikt en misbruikt worden door mannen en vrouwen.

Dus zei Sonja, maar ik denk dat jullie beide een totaal ander leven gaan krijgen als jullie de slaaf van Ben en Tim zijn. Ik vond het prachtig en wou het voor mijn vrouw en ik. Ons leven stond op zijn kop maar zoals ze genoot, ja dat wou ik voor haar en voor mij.

Ik keek hoe Ben en Tim elkaar voldaan aankeken, Sandra stond nog na te trillen van genot en ze lachte haar hele lichaam onder het vele geil van Ben en Tim. Ben keek Sandra aan en zei hees licht in haar wang knijpend, onze lekkere hoer, je bent van nu af aan van ons. Je doet wat wij zeggen en je komt meteen als wij dat gebieden, begrepen.

De stem dulde geen tegenspraak en Sandra knikte.

29 mei Geile amateur sletjes willen hoer neuken Cranendonck, Blote Neuk Slet. Een 35 jarige geile snol met een klein behaard kutje zou graag aftrekken. zoek naar een geile man om te orale sex of wellicht te heerlijk neuken in. Dronken Slet Neuken. het huis van klassieke porno en klassieke seks. zie porno die je zult het nooit zien gebeuren vandaag. vintage Geile Dubbel Geneukt Slet Houdt van Zijn Monster Lul hardcore interracial Petite slet Cassidy Klein gets fucked hard Desi Slet Krijgt Haar Kutje Gegeten En Geneukt Door Blanke Man. 3 okt Hallo mijn naam is Wim (47), en sinds kort beleef ik de meest geile dingen met mijn dochter. wat leuks ondernemen met een leuke, sportieve & gezellige Nederlandse man. Het was dus zo dat ik weer eens een avond weg ging om een hoertje te neuken. Klein sletje dat je bent je bent helemaal nat. Geil klein sletje hoer neukt man

: Geil klein sletje hoer neukt man

Geil klein sletje hoer neukt man Lul in natte kut prive ontvangst zwolle
GRATIS SEX LESBIE GEILLE WIJVEN Lingam massage limburg meesteres billenkoek
EROTISCHE MASSAGE DELFT GRATIS TRANNY Vele kruisjes waren dan zichtbaar, soms dacht ik dat de "geil klein sletje hoer neukt man" het wel erg vaak deden en dat sommige misschien ook wel een beetje expres ook. Ik keek Tim schalks aan maar zei verders niets en niets zeggen betekend vaak toestemmen. En ga me nou niet vertellen dat je geen nat kutje hebt gekregen van deze film. Trio met de zoon Eerste lesbische ervaring Buurvrouw in Canada Vivienne en der gangbang Melissa haar geile ervaringen Collectebus Kim slikt op haar 30e Een nieuwe keuken Het relax weekeinde Ik, de barman en jij Denise is wild De boekenwurm Dit hadden we eerder moeten doen Trio met de man van mijn zus Volle Maan Bioscoop bezoek - deel 2 Oosten Van Eden De Deurbel Zeilweekend - deel 2 De droom van Damian Tiener liftertjes Het lot van een geile familiereünie Even iets anders De eerste keer in de parenclub Peter Onze Sexvriend Opa kleindochter sex maagd zoekt man vruchtbaarheidsritueel Kelly, dirk en de rest Blinddate Sexspelletjes, ze kunnen weleens te ver gaan Ik zag hoe Ben een slanke leuke gozer langs liep en een opmerking maakte, alle vrouwen gierde het uit.

Geil klein sletje hoer neukt man

Lul van 30 cm lulinkut