Neuk me snel plassende meiden

neuk me snel plassende meiden

Gertibaldi  »  Verhalen  »  Verhalen van G. Schrijver  »  Plassende tieners. Geef eens eerlijk toe: En dan niet alleen om naar te kijken maar vooral ook aankomen. Zowel je linkerhand als je rechterhand tussen de benen van een gespreid staand meisje, je middelvinger een beetje naar binnen geschoven en dan die heerlijke warmte van hun plas in je handpalm voelen lopen.

Velen kunnen er alleen maar van dromen. Voor mij is het realiteit geweest. Afgelopen zomer in Frankrijk. Op een naturistencamping in een groot uitgestrekt bosgebied. Ik Frans, 23 jaar single en alleen op vakantie was met en klein trekkerstentje what's in the name? Het was al laat en ik was eigenlijk helemaal niet van plan om naar een naturistencamping te gaan. Maar ik stond er opeens voor met mijn auto en dacht 'waarom ook niet. Toch vind ik het nog steeds mooier om, met name de knappere dames, in een bikini te zien.

Op erotisch gebied heb ik liever nog iets te raden of uit te pakken dan dat alles zo open en bloot gepresenteerd wordt. Nu gebiedt de eerlijkheid mij ook om te zeggen dat over het algemeen er niet zo veel echt mooie meisjes rondliepen. Een uitzondering waren Claudia en Anita die zo'n vijftig meter verder stonden met de caravan van de ouders van Claudia. Het waren twee jarige vriendinnen, allebei slanke mooie gevormde lichamen, blonde lange haren. Claudia had een heerlijk naar achteren stekend kontje en kleine platte borstjes maar daarop zaten best wel redelijk grote tepels.

Anita had echt stevige handvolle borsten. Die twee waren altijd vrolijk, druk in de weer en onafscheidelijk van elkaar. Vooral hun badmintonspel genoot de aandacht van veel campinggasten. Omdat zij een van de weinige Nederlanders op de camping waren had ik al snel contact met hen en hun ouders.

Het ging er allemaal heel ontspannen aan toe. Omdat ik nogal van wandelen houd, ging ik regelmatig naakt het bos in, voorzien van een rugzak met wat eten, drinken een leesboek en een handdoek. Meestal liep ik dan nog even langs de kust voor een verfrissende duik. Op 'n middag lag ik ergens op een beschut plekje in mijn boek te lezen, ver weg van alle mensen.

Zie ik daar opeens een heel eind verder Claudia en Anita aankomen lopen. Met de armen om elkaars middel! Toen ze mij zagen lieten ze vlug hun armen los en kwamen mijn kant op. Wat wil je nog meer? Het gezelschap van twee mooie jonge meiden past er natuurlijk prima bij. Zeker als ze dan ook nog eens helemaal bloot zijn.

Maar de manier waarop ze dit zei en daarbij even vluchtig naar Anita keek maakte ik op dat zij niet de hele waarheid sprak. Ik vroeg me af wat hier achter zat en hoe ik daar achter zou kunnen komen.

Jullie hebben groot gelijk. Het viel me trouwens op dat jullie zo gezellig tegen elkaar aan liepen daarnet" daagde ik hen nu rechtstreeks uit. Prompt kregen ze allebei een hoofd als een tomaat. Waarschijnlijk had ik de spijker precies op z'n kop geslagen. Sorrie, zo te zien heb ik een geheimpje van jullie ontdekt.

Laat me eens mee lachen. Kom op vertel maar wat jullie te verbergen hebben" zei ik. Ik zal zwijgen als het graf" "Oke dan, " zei Claudia, "wij zijn Hoe zal ik het zeggen Ha dit vind ik heel moeilijk. Daar hoef je je helemaal niet voor te schamen. Bovendien, ik ben ook bi. Is wel zo gemakkelijk. De keuze wordt meteen twee keer zo groot zeg ik altijd maar. Zie ik er soms een beetje verwijfd uit? He maar vertel, weten jouw ouders dat van jullie? Jammer h", dat je mij dan net hier moet treffen, of hebben jullie het soms al gedaan?

Ik vind het leuk om dat van jullie te horen en ik heb je beloofd dat ik niets verder zal vertellen. Daarbij stelde ik me voor hoe de hand van de een tussen de benen van de ander zat te frunniken.

Ik kon er niets aan doen, maar ik kreeg prompt een stijve. Te laat trok ik mijn benen op. Ze hadden het gemerkt. En dat moet ik niet doen, dan gaat het mis. Ik ben wel wat gewend" "Nou dan hoef ik hier ook niet moeilijk lopen te doen" en ik stak mijn benen weer naar voren.

Mijn stijve lag nu open en bloot op mijn buik en ik polste hun reactie. Even keken ze gefixeerd naar mijn geslacht, keken toen elkaar aan en, zoals dat tieners eigen is, schoten ze weer in de lach.

Het is alleen zo komisch zoals je daar opeens zit" zei Anita. Jullie worden gewoon nat zonder dat iemand het ziet. Nou en dan zou ik dat eigenlijk ook wel eens bij jullie willen zien. Lijkt me toch heel eerlijk, of niet soms? Meteen ging ik voorover liggen, steunend op mijn ellebogen en mijn hoofd ter hoogte van hun knieen. Even keek Anita vragend naar Claudia die onverschillig haar schouders ophaalde. Het kon haar schijnbaar niets schelen. Even maar, 'n halve tel. Genoeg om de glinsterende binnenkant te zien.

Ik hield mijn hoofd nu vlak voor Claudia's kruis, die natuurlijk niet achter kon blijven bij haar vriendin. Ook zij opende haar kutje voor mij en gaf mij een duidelijk inzicht in haar grotje. In tegenstelling tot Anita bleef zij haar gespreide kutje aan mij tonen. Je hebt echt een heel mooi kutje en ik kan inderdaad zien dat je nat bent. Anita had meteen in de gaten wat er van haar gevraagd werd en twijfelde geen moment. Pal voor mijn ogen stak ze haar hand tussen Claudia's benen en begon ze met haar wijsvinger over Claudia's kutje te strelen.

Een paar keer wreef ze er nog overheen en stak toen opeens haar middelvinger naar binnen hetgeen Claudia een gesmoorde kreet ontlokte. Claudia leunde nu achterover op haar ellebogen en deed haar benen verder uit elkaar.

Anita neukte zachtjes haar vinger op en neer. Drijfnat kwam die steeds weer tevoorschijn. Toen Anita zich vervolgens over Claudia heen boog en haar een innige tongkus gaf zag ik mijn kans schoon om zonder permissie ook eens een beetje te voelen.

Voorzichtig streelde ik met het topje van mijn wijsvinger over het naar buiten puilend schaamlipje van Claudia, er op lettend niet de vingers van Anita aan te raken.

Toen echter Anita haar vinger terugtrok en over het knopje van Claudia ging strelen wierp Claudia in een reflex haar bekken omhoog. Mijn vinger schoof per ongeluk tot aan het eerste kootje in haar druipnatte kutje. Even hield ik mijn hand stil om te peilen of ze het gemerkt had, maar ik kreeg geen afkeurende reactie.

Wat kan me gebeuren dacht ik en ik schoof mijn vinger verder naar binnen. Wat geinig dat zij haar kutje 'muis' noemde! Anita kwam half overeind en keek toe hoe ik mijn vinger in het kutje van haar vriendinnetje sopte.

Claudia bleef gewoon liggen en liet het gewoon toe. Het hek was nu van de dam. Ik kon mijn gang gaan. Terwijl ik in het kutje van Claudia bleef roeren en zo af en over haar harde knopje wreef legde ik mijn andere hand op de knie van Anita.

Zij raadde meteen mijn bedoeling en deed haar benen uit elkaar. Jeetje wat 'n stelletje geile meiden. En daar lag ik ze beide tegelijk te vingeren terwijl zij elkaar omarmden en kusten.

Intussen lieten ze mij hun gang gaan tussen hun benen. Ik ging op mijn knieen tussen hen inzitten zodat ik mijn handen beter kon bewegen. Toen ik mijn aandacht op hun klitjes ging concentreren werd hun geil gekreun gesmoord in hun kussende monden. Bij beide kon ik probleemloos twee vingers tegelijk naar binnen schuiven.

Daarbij wreef ik met mijn duim over hun knopjes. Ze werden hoe langer hoe opgewondener en stookten elkaar daarbij steeds meer op. Ze begonnen ook steeds meer met hun heupen te draaien en ik vermoedde dat ze beiden hard op weg waren naar een orgasme. Als een razende ging ik nu tekeer in hun tienerkutjes. Hun monden konden ze niet meer tegen elkaar houden: Anita kwam als eerste, min of meer direct gevolgd door Claudia.

Anita leunde verkrampt op haar ellebogen en keek toe hoe mijn vingers in haar kutje verdwenen. Haar mond helemaal open en haar lichaam gespannen. Ik voelde gewoon hoe de spieren van haar kutje strakker om mijn vinger kwamen te zitten.

Sidderend en met afgeknepen adem kwam ze klaar. Intussen had Claudia haar heupen omhoog geduwd. Ze steunde alleen nog maar op haar hakken en schouders, de benen gespreid. Op die manier kon ik mijn twee vingers nog dieper naar binnen schuiven.

Ze begon met een lage toon heel zachtjes te gillen, maar die toon werd steeds hoger net zo als haar orgasme steeds heviger werd. Haar ogen had ze tot spleetjes samengeknepen. Tegelijk met een paar krachtige ah, ah, ah beukte ze ook haar bekken tegen mijn hand aan. Tjonge jonge wat kwam die meid lekker klaar. Volkomen uitgeput viel ze daarna weer op het gras.

Anita ging meteen tegen haar aanliggen en begon haar overal op het gezicht te kussen. Ik zat er glunderend en trots bij en likte mijn vingers af. Achteroverleunend aanschouwde ik hoe die twee verliefde meiden langzaam maar zeker weer terugkwamen op deze wereld. Het was Anita die voor het eerst weer tot spreken in staat was. Je hebt me echt lekker klaargevingerd. En als ik zo vrij mag zijn: Zo'n kleine geile meisjes als jullie heb ik echt nog nooit meegemaakt.

Met mijn handen onder mijn hoofd ging ik languit liggen. Zij namen aan weerszijden van mij plaats. Wat er toen gebeurde was wel het allerlaatste wat ik van twee tienermeisjes zou verwachten: Zie hoe hij een beetje klopt?

Volgens mij spuit-ie meteen z'n zaad eruit als we hem aanpakken" antwoordde Anita. Ik verheug me er al op om dat velletje dadelijk naar beneden te trekken. Hij is echt verschrikkelijk geil " zei Claudia. Niet zo'n slap gevalletje als laatst bij Raymond" antwoordde Claudia, "Maar die pik van Raymond was wel langer, dacht ik" zei Anita.

In ieder geval is deze wel dikker" zei Claudia. Bovendien vind ik deze ook of een of andere manier mooier" zei Anita. En al die tijd hadden ze me met nog geen vinger aangeraakt. En ik lag alleen maar verbaasd naar hun conversatie te luisteren en begon me hoe langer hoe meer te verwonderen. Toen pakte Claudia met twee vingers mijn pik net onder de eikel vast en schoof tergend langzaam mijn voorhuid omlaag, helemaal totdat mijn eikel mee omlaag knikte. Het leek er verdomme wel op dat die twee op elkaar ingespeeld waren bij dit soort activiteiten.

Ik kon het me nauwelijks voorstellen. Daarna zakte Anita met haar hand over mijn pik omlaag, wederom gevolgd door Claudia. Dit herhaalde zich zo'n tiental keren en bracht mijn zaad al een behoorlijk stuk tot koken. Beiden tegelijk begonnen ze ook aan mijn zak te voelen. Door al dat geil gedoe kwam er weer een dikke druppel voorvocht tevoorschijn. Die likte zij er dus af, waarna ze langs haar lippen likte om de smaak te proeven.

Anita begon me nu krachtiger af te trekken, terwijl Claudia in het zelfde ritme met haar mond op en neer ging. Dit houd ik niet, dacht ik. Net voordat ik afschoot hoorde ik Anita nog zeggen dat de tweede lading voor haar was. Met kracht spoot mijn sperma in Claudia's mond die daardoor hard begon te kreunen.

Ze kwam echter ook meteen overeind en voordat mijn tweede schot kwam had Anita haar mond er al omheen zitten. Zij was het die me al die tijd vakkundig aftrok. Claudia masseerde ondertussen m'n kloten. Anita liet niet meer los en ving nu alles in haar mond op. Toen ze merkte dat er niets meer kwam, kwam ze overeind en begonnen de twee tieners zich pal boven 'n pik te tongen. Mijn zaad liep uit hun mondhoeken naar beneden, mijn kruis in. Hoe is het mogelijk lag ik me af te vragen, dat zo'n jonge meiden zo'n geraffineerd spel kunnen spelen.

Ik kwam een beetje overeind, sloeg m'n armen over hun schouders en trok hun mee terug. Ze lagen nu met hun hoofd op mijn borst en speelden een beetje met mijn nu snel slapper wordende pik. Het lijkt me toch niet normaal dat twee zo'n jonge meisjes eerst uitvoerig over m'n pik gaan kletsen en daarna precies aanvoelen hoe ze elkaar moeten aflossen.

Ik kon duidelijk zien dat je verrast was. Claudia en ik hebben zeker een jaar lang een verhouding gehad met een jongen. Echt een heel intensieve verhouding. We hebben echt alles geprobeerd. Raymond, zo heette die jongen, genoot ervan als hij ons geil hoorde praten. Soms trok hij zich af terwijl wij alleen maar toekeken en hem aanmoedigden. Nou, en dat kwam goed uit, want wij vonden zijn zaadjes altijd heel lekker. Die van jou smaken anders ook prima. En nu hebben we jou er ook nog even bij.

Zeg maar wat je wilt, niets is mij te gek, zolang het maar geil is. Vervolgens keek Anita met een vragende blik naar Claudia. Ik had geen idee wat ze bedoelden. En dan doe je nu je ogen dicht en dicht houden h"! Vervolgens voelde ik hoe ze beiden een van mijn handen vastpakten en tussen hun benen stopten.

Ik begon al zo'n donkerbruin vermoeden te krijgen. Ik stak bij beide mijn middelvinger naar binnen en wachtte rustig af. Hun kutjes waren nog steeds kletsnat.

Tegelijkertijd, hoe ze het deden weet ik nog steeds niet, voelde ik links en rechts een warme stroom over mijn hand lopen. Wij vinden het heerlijk om samen allerlei geile plasspelletjes te doen" gaf Claudia nu volmondig toe. En nu we met z'n tweetjes zijn doen we het nog steeds" zei Anita. We vinden het heerlijk om over elkaar heen te pissen, overal" zei Anita. En om maar meteen heel openhartig te zijn: Dit is toch wel het laatste wat ik van twee tieners zou verwachten" antwoordde ik.

Met mij kun je alles doen. Zeg maar wat je lekker vindt. Ze pist je dan echt helemaal onder. Ik kan dat niet. Ik kan niet plassen en klaarkomen tegelijk.

Maar ik vind het wel fijn om Claudia, of jou bijvoorbeeld, midden in het gezicht te plassen. En als je wilt dan mag je ook over ons heen pissen, lekker in onze mondjes, hmmmm. Bij eentje mocht ik zelfs mijn hand tussen haar benen houden op de WC. Verder is het er nooit van gekomen. Een tijdje geleden heb ik in een seksshop 'n keer zo'n plasfilm bekeken. En dat vond ik ontzettend geil. Soms pis ik over mezelf heen als ik onder de douche sta. Windt me iedere keer weer op" "Ik zie het, " zei Anita, en knikte naar mijn inmiddels weer half stijve pik.

Ik trok mijn schouders op om aan te geven dat ik er ook niets aan kon doen. Want je kunt dit soort dingen toch niet doen zonder dat anderen dat gaan ruiken. Lelijke dwerg huurt een hoer! Lilliputter sletje pijpt je diep Waar komen jullie toch vandaan? Moeder Midget op je pik! Anaal, Orgie, Lesbisch en oraal! Anja Drinkt Warme Pis Geile tieners ondergepist! Huisvrouw vastgebonden in schavo Slaven zwaar misbruikt in cel! Verdwaald in de sexkelder!

Een roze buttplug in haar reet. Ik ben zo geil! Lekker diep in haar ster! Twee pikken in haar kont! Lullen zo dik als bierblikjes. Hard genomen in haar reet! Henk komt diep in Elke Dikke aars vol met zaad! Haar kutje stroomt over! Stageloopster met harige spleet Dikke lul pompt in harige kut! De harige kut van mijn ex! Ongeschoren oma komt klaar! Kom kijken naar mijn harige kut! Harige kut vol sperma! Spuit Haar Tieten Vol Ze lijkt op een roze koek! Jessica De Pijphoer Slikken kan niet meer!

Squirtende huisvrouwen seksfilms Diep in haar reet. Pak jij me van achteren? Gestolen Amateur Homevideo Wil jij de hete huisvrouw zien? Jong stel bezoekt parenclub. Bianka komt spuitend klaar! Sexfilms van mijn ex-vrouw Sletjes gaan helemaal los! Dikke dildo met een grote knop erop in haar spleetje! Dan loopt de jus eruit, zo dik is dit geile neukvarken! Weerloze jonge vrouwen worden zwaar beschadigd, verkracht en gedumpt! Uit pure wraak, hier de sexfilms van mijn EX! Anna houdt van extreem, ze kickt erop als Johan zijn vuist diep in haar kut gaat, hoe dieper hoe beter.

Prille oosterse tienermeiden moeten diep pijpen en worden anaal geneukt, daarna wordt het hete zaad over hun prille kleine bosten gespoten en uitgesmeerd. Mark is stout geweest, voor straf moet je mama beffen jongen! Vader heeft net zijn feestmaal in haar mond geworpen! Ze kijkt wel een beetje moeilijk, of is ze gewoon geil?

Klik snel hier voor een geile seksdate met mij! Vastgebonden lik ik Denise haar sappige kutje. Aad is omgebouwd tot een vreselijk lekker wijf, alleen zijn pik doet nog herinneren aan zijn mannelijkheid! De meester plast en poept haar geile mondje vol! Lachend ontvangt ze 30 cm pik in haar poepgaatje. Vastgebonden in een kooi kan hij geen kant meer op en wordt dan keihard gepijnigd. Zusje wordt onder dwang geneukt. Vader neukt zijn kleine meisje!

Vader en Dochter Incest. Broer neukt zijn kleine zusje! Incest achter gesloten deuren. De hele gekke bende wacht op jou. Ervaar de ultime extreme sex. Dikke negerlul neukt huisvrouw! Vader trekt zich af op cuckold.

Als ze haar knie breekt Vet als spek, zo geil als boter. Ik smacht naar jou harde pik! Mag ik jouw zaad doorslikken? Extreme Sex Met Tieners. Vandaag Word Ze Ontmaagd. Ik kijken je aan als ik klaarkom. Dildo Sexfilm van Monique. Eenzame moeder neukt wortel. Doet deze zwarte pik pijn?

Zwart neukt blond in kont! Negerlul spuit mond vol! Oosterse met kleine borsten. Stout Chineesje Kriigt Pikstraf. Wij zijn zo geil! Verboden relatie tussen broers! Jongensmonden vol heet sperma. Homo In Bos Verkracht. Barrie tot zijn ballen anaal! Irma Was Geboren Als Man. Shemale Komt Klaar Op Borsten. Bloedmooie wijven met een lul! Bisex Met Een Shemale. Hete Bisex Met Shemale. Neuken met een shemale!

Moeder Verkracht Door Inbreker. Bischierige swingers in actie! Swingers daten met een bisex man. Hoor hem kermen van genot! Zijn lul is dik en enorm lelijk! Krappe dwergenkut gevuld met pik. Lilliputter sletje pijpt je diep. Waar komen jullie toch vandaan?

...

SEXDATE LEEUWARDEN NU NEUKEN NL

Neuk me snel plassende meiden

SM SLAAF BEJAARDESEX

Die avond ging hij vroeg naar bed om weer energie te verzamelen voor de volgende dag. De volgende dag kondigden Koos zijn ouders aan dat ze naar een nieuwe Camping wilden, maar Koos zag dat om voor ons zeer begrijpelijke redenen totaal niet zitten. Hij ging dan ook in mineur naar de tent van zijn nieuwe vriendin om de vervelende mededeling te doen.

Christina had inmiddels in geuren en kleuren van haar avontuur verteld aan haar moeder en haar zussen en die hadden met glimmende oogjes geluisterd. Dat wist Koos natuurlijk niet. Hij kwam zijn boodschap doen met een somber gezicht en hij keek er dan ook nogal van op dat het hele vrouwelijke deel van de tentbevolking hem meteen aanbood om dan in een klein tentje naast hun tent te komen slapen.

Dan konden zijn ouders hem op de terugweg weer oppikken. Koos zijn ouders gingen akkoord en zo bleef Koos dus achter bij de buurtjes en pakten de ouders van Koos de boel in het busje en gingen weg. Koos kreeg een dikke zoen van moeder en een hand van vader. Koos stond er alleen voor, nou ja alleen. De hele tent van de buren leefde met hem mee, waarom wist Koos niet. Maar de eerste nacht de beste wist koos al waar het om ging.

Een naakte Christina kwam de tent in het holst van de nacht binnenkruipen en begon direct met zijn edele delen te spelen. Koos zijn dikke pik schoot overeind en stond in alle pracht omhoog. Toen ging de tent open en kwam de tweeling in nachthemd binnen.

Bewonderend keken zij naar de paardenlul van Koos. Zij gingen naast de twee vrijende lieden zitten en keken verlekkerd toe. Christina kroop over Koos heen en liet zijn leuter in haar kut verdwijnen. Ze had zich al zolang lekker liggen maken dat haar kut zeiknat was en zo glad als een aal, dus Koos zijn lul gleed als een warm mes door de boter naar binnen.

Christina begon als een wilde op hem te rijden. Koos hield haar dikke tieten in zijn hand terwijl ze op zijn pik heen en weer reed. Binnen no time kwam ze klaar als een kanon en tot verbazing van Koos stapte ze bijna direct van hem af, terwijl zijn nog steeds keiharde lul uit haar kut schoot en trots in de lucht heen en weer zwiepte.

Eline, de oudste van de tweeling al scheelde het maar een tien minuten trok haar nachthemd uit. Ook zij had al een natte kut en ze was de volgende die Koos besteeg. Ze liet zijn lul in recordtempo in haar kut verdwijnen. En tot teleurstelling van Koos ging ze er ook direct af om weer plaats te maken voor de volgende. Dit keer was Claire aan de beurt en ook zij trok haar nachthemd uit. Ze was iets kleiner geschapen als de anderen dus het kostte haar iets meer moeite om die hele handel naar binnen te krijgen.

Maar al snel zat ze lekker op Koos te rijden en ook zij had niet zoveel nodig om enorm klaar te komen. Ook Claire steeg direct af toen ze klaar was en onze Koos die nog steeds niet klaargekomen was begon wat gefrustreerd te raken, vooral ook omdat hij wist dat ze alledrie geweest waren, maar tot zijn verbazing liet een vierde vrouw haar willige onderlichaam over hem heen zakken.

Het was de moeder. Hij had haar niet eens binnen zien komen, maar ze was er toch en had er zin in. Wat die vrouw allemaal met haar kut kon doen was bijna niet te geloven. Niet alleen schoof ze net als de meiden wild op de dikke paal heen en weer, hij voelde ook hoe ze met haar kutspieren melkende en schroevende bewegingen maakte. Maar ook nog voordat Koos kon komen was ze al op haar hoogtepunt.

Haar lichaam schudde wild heen en weer en Koos had moeite om die zwabberende meloenen van haar vast te houden. Ze leek wel een vulkaan.

Maar vlak voordat Koos aan het spuiten toe was schoof ze van hem af. Koos zijn lul stond schokkend en zwaaiend in de lucht.

Christina en Eline begonnen hem samen te pijpen en te likken en vlak voordat hij klaarkwam namen ze allebei een bal in hun mond en zogen er aan. Dat was het laatste zetje wat Koos nodig had en zijn sperma spoot als een fontein met machtige stralen uit zijn pisgaatje. Alle vier begonnen ze het sperma van zijn lijf en van elkaar af te likken tot er niets over was. Daarna begon Claire hem zachtjes af te trekken, zodat zijn lul al weer snel klaar was voor gebruik.

Onder de vrouwen ontstond nu een discussie, ze wilden eigenlijk allemaal nog wel een keer die geweldige paal naar binnen hebben. Toen spraken ze met elkaar af dat ze alle vier een geil voorstel zouden doen en dat Koos dan mocht kiezen. Als jij dan in mijn mond klaarkomt wil ik over je gezicht pissen terwijl ik zelf klaarkom en mijn geile kont op je mond druk. Jij drinkt dan al sabbelend aan mijn klitje van mijn pis, totdat ik ook klaarkom. Toen was Eline aan de beurt en zei: Je zit er dan helemaal diep in en spuit je geil tegen mijn pulserende baarmoeder en als je er dan uitkomt lik ik je helemaal schoon.

Ik druk mijn tieten tegen elkaar met jouw lul ertussen en iedere keer als je eikel boven mijn tieten uitkomt lik of zuig ik even op je eikel totdat je klaarkomt en je geil over mijn hele gezicht spuit. Ik lik mijn gezicht dan schoon, terwijl jij dan hetzelfde met mijn loeihete kut doet. Die is zo nauw dat mijn man er nauwelijks in kan, maar ik wil toch die hele paal van je daar naar binnen hebben en jouw zaad in mijn darmen voelen, terwijl jij mijn klitje lekker vingert. De keus van Koos viel op de moeder.

De meiden keken jaloers en nieuwsgierig toe terwijl moeder en Koos zich klaarmaakten voor de neukpartij. Koos trok het vel wat terug van zijn eikel en maakte die nat met speeksel. Ook het rose anusroosje maakte hij nat met speeksel en vervolgens bracht hij met een geroutineerd, alsof hij nooit anders had gedaan, gebaar zijn eikel naar haar anus. Heel voorzichtig drukte hij zijn eikel naar binnen, de vrouw kreunde hevig van pijn en genot. Heel langzaam drukte hij zijn lul in haar nauwe gat.

Ze kreunde en kronkelde van genot, maar ook van de pijn, terwijl meer en meer van zijn dikke stam in haar endeldarm verdween, het geheel oprekkend tot het uiterste. Koos had geen tijd om te antwoorden. Hij zat er nu voor de helft in en had moeite om de rest ook naar binnen te krijgen, maar hij drukte zachtjes door.

Uiteindelijk raakte zijn ballen de billen van de nu kermende vrouw en zijn hele stam was naar binnen gewerkt. De anus zat als een bankschroef om zijn lul en het kostte moeite om hem heen en weer te bewegen, maar toch deed hij het. Zachtjes begon hij haar kut te vingeren en de ergste pijn trok uit haar opgerekte darmkanaal weg. Koos begon wat harder te stoten en allebei begonnen ze het nu erg lekker te vinden. De meiden zaten alledrie met gespreide benen hun opgewonden kutten te vingeren terwijl moeder in haar nauwe kont geneukt werd.

Het was ook wel een heel erg lekker gezicht die grote lul tussen die dikke billen en die grote zak steeds tegen haar kont aanslaand en wild bungelend. Claire kon zich niet inhouden en kroop naar het neukende paar toe.

Ze kroop er met haar gezicht onder en begon aan de ballen van Koos te likken en te zuigen, terwijl ze zelf bleef vingeren. Dat was niet afgesproken, maar wel erg lekker. Koos vingerde haar moeder heftig en bijna allemaal tegelijk begonnen ze hevig klaar te komen. Koos spoot zijn zaad diep in de darmen van de door haar orgasme wild schokkende moeder en ook de drie meisjes kwamen kermend op hun eigen vingers klaar.

Uitgeput zaten ze allemaal in het kleine tentje en na wat onderling uitgewisselde nachtzoenen namen ze afscheid en de vrouwen verlieten een voor een de tent.

Alleen Christina bleef achter en kroop lekker voldaan tegen Koos aan. Ze trokken een slaapzak over hen heen en ze vielen al gauw in een diepe slaap. Koos met een hand bij haar zachte, warme na kwijlende kut en Christina met de uitgebluste slappe paal in haar hand. De volgende dagen werden dit soort feestjes in de nachtelijke uren herhaald. Vader ging vissen en ging op zaterdagmorgen al vroeg weg.

Hengel en proviand in de auto en daar ging ie. Koos werd meteen verhuisd naar de grote tent en de eerste sexorgie begon al direct.

Koos neukte ze alle vier rechttoe rechtaan zonder poespas en spoot zijn zaad tenslotte in het gezicht van de hunkerende Claire. Daarna was het wel even gedaan en nadat ze lekker hadden uitgeslapen, wasten ze zich en na het aankleden werd uitgebreid ontbeten met veel eieren voor Koos.

Daarna gingen ze wandelen door de prachtige bossen. Na een uurtje kwamen ze aan bij een schitterende verlaten plek. Een soort mosstrand bij een bergmeertje, omringd door hoge bomen. Het was inmiddels behoorlijk warm geworden en de dames keken verlekkerd naar het koel lonkende water.

Ze hadden echter geen badpak bij zich. Nadat de omgeving grondig verkend was, kwam men tot de conclusie dat er geen levende ziel te bekennen was en werden de kleren uitgetrokken en werd er heerlijk gepoedeld in het koele water. Koos had daar geen zin in en keek toe hoe de vier vrouwen rond poedelden.

Even later kwamen ze met kippevel en grote stijve tepels, bibberend en wel uit het water. Ze gingen op het mos in de zon liggen om weer snel op temperatuur te komen. Koos kon het niet laten en moest even zuigen aan al die lekkere harde spenen.

Dat maakte dat ze alle vier alweer snel lekker warm waren. Koos had inmiddels zijn kleren ook uitgetrokken en liep met een trots zwaaiende tentpaal in de lucht, terwijl de vrouwen verlekkerd toekeken.

Christina wist ondertussen wel hoe ze Koos supergeil moest krijgen. Ze ging op haar hurken zitten en riep Koos. Koos zijn lul schoot zo mogelijk nog verder de lucht in en shakend kwam hij op het geile meisje af. Een flinke straal urine spetterde over zijn paardelul heen en Koos kwam bijna spontaan klaar door het gevoel wat dat hem gaf en het uitzicht.

Ze was nog maar net klaar met plassen of Koos gooide haar wild achterover en stampte zonder omhaal zijn hele lul haar zeiknatte kut binnen tot zijn eikel tegen haar baarmoeder aanzat en zijn dikke kloten tegen haar lijf sloegen.

Als een gek begon hij haar te neuken en ze kwam al snel als een raket luid gillend van genot klaar. Koos was zo geil geworden dat hij gelijk klaar wilde komen, maar dat pikten de anderen niet, ze trokken hem van Christina af en zijn lul schoot steigerend en schokkend uit het warme hol tevoorschijn.

Moeder wist wel een trucje en kneep heel hard in de basis van zijn lul waardoor Koos voelde dat het sperma weer terugschoot naar zijn ballen en zijn orgasme niet doorzette.

Dat vond ze heel lekker en na een paar minuten begon ze luid te kreunen en wild te bewegen. Koos stak toen twee vingers helemaal in haar kont en toen kwam ze enorm klaar.

Maar op dat moment liet ze ook haar plas lopen en een felle straal urine kletterde over zijn borstkas en zijn vingerende hand. Claire ondertussen sabbelde lekker op zijn eikel en dat gaf een heel lekker gevoel.

Moeder ging van Koos af en Claire ging boven zijn geslachtsdelen staan. Ze moest ook plassen en liet haar plas over zijn geslachtsdelen kletteren. Koos vond het heerlijk. Het andere deel van de tweeling ging over zijn gezicht zitten en duwde haar schaamlippen ruw tegen zijn mond.

Claire liet ondertussen zijn pulserende zeiknatte lul in haar even natte grot verdwijnen en begon wild te rijden terwijl Koos als een gek aan de over zijn mond schurende kutlippen lebberde. Alledrie begonnen ze al snel klaar te komen. Het meisje op zijn mond kwam als eerste en liet terwijl ze op haar hoogtepunt was haar plas lopen over Koos zijn gezicht. Koos vond dit zo lekker dat hij luid kermend zijn zaad in de kut van het andere meisje spoot die door het gevoel van de fontein diep in haar ook enorm klaarkwam en zo werd het een groot orgasme van de drie.

Uitgeput rolden ze van elkaar af. Koos moest ondertussen ook nodig plassen en liep naar Christina toe, die dit alles gestart had. Die lag nog opgewonden te vingeren, terwijl ze had liggen kijken naar het supergeile trio. Koos ging tussen de wijd gespreide benen staan en mikte met zijn half slappe lul en Er kwam geen eind aan de plas van Koos en door het voortdurende gekletter van de urine op haar kut kwam ook zij nog een keer heel heftig klaar.

Toen Koos klaar was met zijn plas zoog Christina het laatste restje uit zijn piel. Nu die nog niet zo stijf was kon ze hem bijna helemaal in haar mond nemen. Het is een bekende van haar Dominante vriendin met strappon! Vader wordt gepijpt door man! Swingers daten met een bisex man Hoor hem kermen van genot! Ouder stel voor het eerst bisex! Zo geil een dildo in zijn reet! Pak aan schatje, in je kont! Donkere dwerg pijpt tot je komt. Lelijke dwerg huurt een hoer! Lilliputter sletje pijpt je diep Waar komen jullie toch vandaan?

Moeder Midget op je pik! Anaal, Orgie, Lesbisch en oraal! Anja Drinkt Warme Pis Geile tieners ondergepist! Huisvrouw vastgebonden in schavo Slaven zwaar misbruikt in cel!

Verdwaald in de sexkelder! Een roze buttplug in haar reet. Ik ben zo geil! Lekker diep in haar ster! Twee pikken in haar kont! Lullen zo dik als bierblikjes. Hard genomen in haar reet! Henk komt diep in Elke Dikke aars vol met zaad! Haar kutje stroomt over! Stageloopster met harige spleet Dikke lul pompt in harige kut!

De harige kut van mijn ex! Ongeschoren oma komt klaar! Kom kijken naar mijn harige kut! Harige kut vol sperma! Spuit Haar Tieten Vol Ze lijkt op een roze koek! Jessica De Pijphoer Slikken kan niet meer! Squirtende huisvrouwen seksfilms Diep in haar reet. Pak jij me van achteren? Gestolen Amateur Homevideo Wil jij de hete huisvrouw zien? Jong stel bezoekt parenclub. Bianka komt spuitend klaar! Sexfilms van mijn ex-vrouw Sletjes gaan helemaal los! Dikke dildo met een grote knop erop in haar spleetje!

Dan loopt de jus eruit, zo dik is dit geile neukvarken! Weerloze jonge vrouwen worden zwaar beschadigd, verkracht en gedumpt! Uit pure wraak, hier de sexfilms van mijn EX! Anna houdt van extreem, ze kickt erop als Johan zijn vuist diep in haar kut gaat, hoe dieper hoe beter. Prille oosterse tienermeiden moeten diep pijpen en worden anaal geneukt, daarna wordt het hete zaad over hun prille kleine bosten gespoten en uitgesmeerd. Mark is stout geweest, voor straf moet je mama beffen jongen! Vader heeft net zijn feestmaal in haar mond geworpen!

Ze kijkt wel een beetje moeilijk, of is ze gewoon geil? Klik snel hier voor een geile seksdate met mij! Vastgebonden lik ik Denise haar sappige kutje. Aad is omgebouwd tot een vreselijk lekker wijf, alleen zijn pik doet nog herinneren aan zijn mannelijkheid!

De meester plast en poept haar geile mondje vol! Lachend ontvangt ze 30 cm pik in haar poepgaatje. Vastgebonden in een kooi kan hij geen kant meer op en wordt dan keihard gepijnigd. Zusje wordt onder dwang geneukt. Vader neukt zijn kleine meisje! Vader en Dochter Incest.

Broer neukt zijn kleine zusje! Incest achter gesloten deuren. De hele gekke bende wacht op jou. Ervaar de ultime extreme sex. Dikke negerlul neukt huisvrouw! Vader trekt zich af op cuckold. Als ze haar knie breekt Vet als spek, zo geil als boter. Ik smacht naar jou harde pik! Mag ik jouw zaad doorslikken? Extreme Sex Met Tieners. Vandaag Word Ze Ontmaagd. Ik kijken je aan als ik klaarkom.

Dildo Sexfilm van Monique. Eenzame moeder neukt wortel. Doet deze zwarte pik pijn? Zwart neukt blond in kont! Negerlul spuit mond vol!

Oosterse met kleine borsten. Stout Chineesje Kriigt Pikstraf. Wij zijn zo geil! Verboden relatie tussen broers! Jongensmonden vol heet sperma. Homo In Bos Verkracht. Barrie tot zijn ballen anaal!

Irma Was Geboren Als Man. Shemale Komt Klaar Op Borsten. Bloedmooie wijven met een lul! Bisex Met Een Shemale. Hete Bisex Met Shemale. Neuken met een shemale!

Het was al laat en ik was eigenlijk helemaal niet van plan om naar een naturistencamping te gaan. Maar ik stond er opeens voor met mijn auto en dacht 'waarom ook niet. Toch vind ik het nog steeds mooier om, met name de knappere dames, in een bikini te zien. Op erotisch gebied heb ik liever nog iets te raden of uit te pakken dan dat alles zo open en bloot gepresenteerd wordt. Nu gebiedt de eerlijkheid mij ook om te zeggen dat over het algemeen er niet zo veel echt mooie meisjes rondliepen.

Een uitzondering waren Claudia en Anita die zo'n vijftig meter verder stonden met de caravan van de ouders van Claudia. Het waren twee jarige vriendinnen, allebei slanke mooie gevormde lichamen, blonde lange haren. Claudia had een heerlijk naar achteren stekend kontje en kleine platte borstjes maar daarop zaten best wel redelijk grote tepels. Anita had echt stevige handvolle borsten. Die twee waren altijd vrolijk, druk in de weer en onafscheidelijk van elkaar. Vooral hun badmintonspel genoot de aandacht van veel campinggasten.

Omdat zij een van de weinige Nederlanders op de camping waren had ik al snel contact met hen en hun ouders. Het ging er allemaal heel ontspannen aan toe.

Omdat ik nogal van wandelen houd, ging ik regelmatig naakt het bos in, voorzien van een rugzak met wat eten, drinken een leesboek en een handdoek.

Meestal liep ik dan nog even langs de kust voor een verfrissende duik. Op 'n middag lag ik ergens op een beschut plekje in mijn boek te lezen, ver weg van alle mensen.

Zie ik daar opeens een heel eind verder Claudia en Anita aankomen lopen. Met de armen om elkaars middel! Toen ze mij zagen lieten ze vlug hun armen los en kwamen mijn kant op. Wat wil je nog meer? Het gezelschap van twee mooie jonge meiden past er natuurlijk prima bij. Zeker als ze dan ook nog eens helemaal bloot zijn. Maar de manier waarop ze dit zei en daarbij even vluchtig naar Anita keek maakte ik op dat zij niet de hele waarheid sprak.

Ik vroeg me af wat hier achter zat en hoe ik daar achter zou kunnen komen. Jullie hebben groot gelijk. Het viel me trouwens op dat jullie zo gezellig tegen elkaar aan liepen daarnet" daagde ik hen nu rechtstreeks uit. Prompt kregen ze allebei een hoofd als een tomaat. Waarschijnlijk had ik de spijker precies op z'n kop geslagen. Sorrie, zo te zien heb ik een geheimpje van jullie ontdekt.

Laat me eens mee lachen. Kom op vertel maar wat jullie te verbergen hebben" zei ik. Ik zal zwijgen als het graf" "Oke dan, " zei Claudia, "wij zijn Hoe zal ik het zeggen Ha dit vind ik heel moeilijk.

Daar hoef je je helemaal niet voor te schamen. Bovendien, ik ben ook bi. Is wel zo gemakkelijk. De keuze wordt meteen twee keer zo groot zeg ik altijd maar. Zie ik er soms een beetje verwijfd uit? He maar vertel, weten jouw ouders dat van jullie? Jammer h", dat je mij dan net hier moet treffen, of hebben jullie het soms al gedaan?

Ik vind het leuk om dat van jullie te horen en ik heb je beloofd dat ik niets verder zal vertellen. Daarbij stelde ik me voor hoe de hand van de een tussen de benen van de ander zat te frunniken. Ik kon er niets aan doen, maar ik kreeg prompt een stijve. Te laat trok ik mijn benen op. Ze hadden het gemerkt. En dat moet ik niet doen, dan gaat het mis. Ik ben wel wat gewend" "Nou dan hoef ik hier ook niet moeilijk lopen te doen" en ik stak mijn benen weer naar voren. Mijn stijve lag nu open en bloot op mijn buik en ik polste hun reactie.

Even keken ze gefixeerd naar mijn geslacht, keken toen elkaar aan en, zoals dat tieners eigen is, schoten ze weer in de lach. Het is alleen zo komisch zoals je daar opeens zit" zei Anita. Jullie worden gewoon nat zonder dat iemand het ziet.

Nou en dan zou ik dat eigenlijk ook wel eens bij jullie willen zien. Lijkt me toch heel eerlijk, of niet soms? Meteen ging ik voorover liggen, steunend op mijn ellebogen en mijn hoofd ter hoogte van hun knieen. Even keek Anita vragend naar Claudia die onverschillig haar schouders ophaalde. Het kon haar schijnbaar niets schelen. Even maar, 'n halve tel. Genoeg om de glinsterende binnenkant te zien. Ik hield mijn hoofd nu vlak voor Claudia's kruis, die natuurlijk niet achter kon blijven bij haar vriendin.

Ook zij opende haar kutje voor mij en gaf mij een duidelijk inzicht in haar grotje. In tegenstelling tot Anita bleef zij haar gespreide kutje aan mij tonen.

Je hebt echt een heel mooi kutje en ik kan inderdaad zien dat je nat bent. Anita had meteen in de gaten wat er van haar gevraagd werd en twijfelde geen moment. Pal voor mijn ogen stak ze haar hand tussen Claudia's benen en begon ze met haar wijsvinger over Claudia's kutje te strelen.

Een paar keer wreef ze er nog overheen en stak toen opeens haar middelvinger naar binnen hetgeen Claudia een gesmoorde kreet ontlokte. Claudia leunde nu achterover op haar ellebogen en deed haar benen verder uit elkaar. Anita neukte zachtjes haar vinger op en neer.

Drijfnat kwam die steeds weer tevoorschijn. Toen Anita zich vervolgens over Claudia heen boog en haar een innige tongkus gaf zag ik mijn kans schoon om zonder permissie ook eens een beetje te voelen. Voorzichtig streelde ik met het topje van mijn wijsvinger over het naar buiten puilend schaamlipje van Claudia, er op lettend niet de vingers van Anita aan te raken. Toen echter Anita haar vinger terugtrok en over het knopje van Claudia ging strelen wierp Claudia in een reflex haar bekken omhoog.

Mijn vinger schoof per ongeluk tot aan het eerste kootje in haar druipnatte kutje. Even hield ik mijn hand stil om te peilen of ze het gemerkt had, maar ik kreeg geen afkeurende reactie.

Wat kan me gebeuren dacht ik en ik schoof mijn vinger verder naar binnen. Wat geinig dat zij haar kutje 'muis' noemde!

Anita kwam half overeind en keek toe hoe ik mijn vinger in het kutje van haar vriendinnetje sopte. Claudia bleef gewoon liggen en liet het gewoon toe. Het hek was nu van de dam. Ik kon mijn gang gaan. Terwijl ik in het kutje van Claudia bleef roeren en zo af en over haar harde knopje wreef legde ik mijn andere hand op de knie van Anita. Zij raadde meteen mijn bedoeling en deed haar benen uit elkaar. Jeetje wat 'n stelletje geile meiden. En daar lag ik ze beide tegelijk te vingeren terwijl zij elkaar omarmden en kusten.

Intussen lieten ze mij hun gang gaan tussen hun benen. Ik ging op mijn knieen tussen hen inzitten zodat ik mijn handen beter kon bewegen. Toen ik mijn aandacht op hun klitjes ging concentreren werd hun geil gekreun gesmoord in hun kussende monden. Bij beide kon ik probleemloos twee vingers tegelijk naar binnen schuiven.

Daarbij wreef ik met mijn duim over hun knopjes. Ze werden hoe langer hoe opgewondener en stookten elkaar daarbij steeds meer op. Ze begonnen ook steeds meer met hun heupen te draaien en ik vermoedde dat ze beiden hard op weg waren naar een orgasme. Als een razende ging ik nu tekeer in hun tienerkutjes. Hun monden konden ze niet meer tegen elkaar houden: Anita kwam als eerste, min of meer direct gevolgd door Claudia.

Anita leunde verkrampt op haar ellebogen en keek toe hoe mijn vingers in haar kutje verdwenen. Haar mond helemaal open en haar lichaam gespannen.

Ik voelde gewoon hoe de spieren van haar kutje strakker om mijn vinger kwamen te zitten. Sidderend en met afgeknepen adem kwam ze klaar. Intussen had Claudia haar heupen omhoog geduwd. Ze steunde alleen nog maar op haar hakken en schouders, de benen gespreid.

Op die manier kon ik mijn twee vingers nog dieper naar binnen schuiven. Ze begon met een lage toon heel zachtjes te gillen, maar die toon werd steeds hoger net zo als haar orgasme steeds heviger werd. Haar ogen had ze tot spleetjes samengeknepen. Tegelijk met een paar krachtige ah, ah, ah beukte ze ook haar bekken tegen mijn hand aan.

Tjonge jonge wat kwam die meid lekker klaar. Volkomen uitgeput viel ze daarna weer op het gras. Anita ging meteen tegen haar aanliggen en begon haar overal op het gezicht te kussen. Ik zat er glunderend en trots bij en likte mijn vingers af. Achteroverleunend aanschouwde ik hoe die twee verliefde meiden langzaam maar zeker weer terugkwamen op deze wereld. Het was Anita die voor het eerst weer tot spreken in staat was.

Je hebt me echt lekker klaargevingerd. En als ik zo vrij mag zijn: Zo'n kleine geile meisjes als jullie heb ik echt nog nooit meegemaakt. Met mijn handen onder mijn hoofd ging ik languit liggen. Zij namen aan weerszijden van mij plaats. Wat er toen gebeurde was wel het allerlaatste wat ik van twee tienermeisjes zou verwachten: Zie hoe hij een beetje klopt? Volgens mij spuit-ie meteen z'n zaad eruit als we hem aanpakken" antwoordde Anita.

Ik verheug me er al op om dat velletje dadelijk naar beneden te trekken. Hij is echt verschrikkelijk geil " zei Claudia. Niet zo'n slap gevalletje als laatst bij Raymond" antwoordde Claudia, "Maar die pik van Raymond was wel langer, dacht ik" zei Anita. In ieder geval is deze wel dikker" zei Claudia. Bovendien vind ik deze ook of een of andere manier mooier" zei Anita.

En al die tijd hadden ze me met nog geen vinger aangeraakt. En ik lag alleen maar verbaasd naar hun conversatie te luisteren en begon me hoe langer hoe meer te verwonderen.

Toen pakte Claudia met twee vingers mijn pik net onder de eikel vast en schoof tergend langzaam mijn voorhuid omlaag, helemaal totdat mijn eikel mee omlaag knikte. Het leek er verdomme wel op dat die twee op elkaar ingespeeld waren bij dit soort activiteiten. Ik kon het me nauwelijks voorstellen.

Daarna zakte Anita met haar hand over mijn pik omlaag, wederom gevolgd door Claudia. Dit herhaalde zich zo'n tiental keren en bracht mijn zaad al een behoorlijk stuk tot koken. Beiden tegelijk begonnen ze ook aan mijn zak te voelen. Door al dat geil gedoe kwam er weer een dikke druppel voorvocht tevoorschijn. Die likte zij er dus af, waarna ze langs haar lippen likte om de smaak te proeven.

Anita begon me nu krachtiger af te trekken, terwijl Claudia in het zelfde ritme met haar mond op en neer ging. Dit houd ik niet, dacht ik. Net voordat ik afschoot hoorde ik Anita nog zeggen dat de tweede lading voor haar was. Met kracht spoot mijn sperma in Claudia's mond die daardoor hard begon te kreunen. Ze kwam echter ook meteen overeind en voordat mijn tweede schot kwam had Anita haar mond er al omheen zitten.

Zij was het die me al die tijd vakkundig aftrok. Claudia masseerde ondertussen m'n kloten. Anita liet niet meer los en ving nu alles in haar mond op. Toen ze merkte dat er niets meer kwam, kwam ze overeind en begonnen de twee tieners zich pal boven 'n pik te tongen.

Mijn zaad liep uit hun mondhoeken naar beneden, mijn kruis in. Hoe is het mogelijk lag ik me af te vragen, dat zo'n jonge meiden zo'n geraffineerd spel kunnen spelen. Ik kwam een beetje overeind, sloeg m'n armen over hun schouders en trok hun mee terug.

Ze lagen nu met hun hoofd op mijn borst en speelden een beetje met mijn nu snel slapper wordende pik. Het lijkt me toch niet normaal dat twee zo'n jonge meisjes eerst uitvoerig over m'n pik gaan kletsen en daarna precies aanvoelen hoe ze elkaar moeten aflossen. Ik kon duidelijk zien dat je verrast was.

Claudia en ik hebben zeker een jaar lang een verhouding gehad met een jongen. Echt een heel intensieve verhouding. We hebben echt alles geprobeerd. Raymond, zo heette die jongen, genoot ervan als hij ons geil hoorde praten. Soms trok hij zich af terwijl wij alleen maar toekeken en hem aanmoedigden.

Nou, en dat kwam goed uit, want wij vonden zijn zaadjes altijd heel lekker. Die van jou smaken anders ook prima. En nu hebben we jou er ook nog even bij. Zeg maar wat je wilt, niets is mij te gek, zolang het maar geil is. Vervolgens keek Anita met een vragende blik naar Claudia. Ik had geen idee wat ze bedoelden. En dan doe je nu je ogen dicht en dicht houden h"!

Vervolgens voelde ik hoe ze beiden een van mijn handen vastpakten en tussen hun benen stopten. Ik begon al zo'n donkerbruin vermoeden te krijgen. Ik stak bij beide mijn middelvinger naar binnen en wachtte rustig af.

Hun kutjes waren nog steeds kletsnat. Tegelijkertijd, hoe ze het deden weet ik nog steeds niet, voelde ik links en rechts een warme stroom over mijn hand lopen. Wij vinden het heerlijk om samen allerlei geile plasspelletjes te doen" gaf Claudia nu volmondig toe. En nu we met z'n tweetjes zijn doen we het nog steeds" zei Anita.

We vinden het heerlijk om over elkaar heen te pissen, overal" zei Anita. En om maar meteen heel openhartig te zijn: Dit is toch wel het laatste wat ik van twee tieners zou verwachten" antwoordde ik. Met mij kun je alles doen. Zeg maar wat je lekker vindt. Ze pist je dan echt helemaal onder. Ik kan dat niet. Ik kan niet plassen en klaarkomen tegelijk. Maar ik vind het wel fijn om Claudia, of jou bijvoorbeeld, midden in het gezicht te plassen. En als je wilt dan mag je ook over ons heen pissen, lekker in onze mondjes, hmmmm.

Bij eentje mocht ik zelfs mijn hand tussen haar benen houden op de WC. Verder is het er nooit van gekomen. Een tijdje geleden heb ik in een seksshop 'n keer zo'n plasfilm bekeken. En dat vond ik ontzettend geil. Soms pis ik over mezelf heen als ik onder de douche sta.

Windt me iedere keer weer op" "Ik zie het, " zei Anita, en knikte naar mijn inmiddels weer half stijve pik. Ik trok mijn schouders op om aan te geven dat ik er ook niets aan kon doen. Want je kunt dit soort dingen toch niet doen zonder dat anderen dat gaan ruiken. Als we moeten plassen gaan we daar naar toe.

Niemand ziet ons daar. En daarna rennen we de zee in. Is alles in een keer weggespoeld. Met twee handen trok ze haar lipjes helemaal uiteen en Anita hield een hand als een kommetje er onder. Duidelijk kon ik zien hoe het kutje van Claudia een beetje naar buiten begon te puilen.

Het volgende moment kwam er een dun straaltje naar buiten dat precies in de hand van Anita liep. Het meeste ving ze in haar mond op maar ze kon niet voorkomen dat er ook het nodige langs haar gezicht liep. Claudia kwam meteen naar haar toe en kuste haar vol op de mond.

Op die manier proefde ze dus haar eigen urine. Hier pak ik jouw, hier neuk ik jouw Dromen van de verpleegster neuken Eerst proeven dan neuken Geneukt in het midden van de vergadering Kom neuken, schatje Neuken van een behulplzame MILF in de kont Je fantasieën komen uit met twee brunettes Lekkere stiefmoeder zuigt aan mijn lul Elegant Russisch meisje proeft van een pik voordat ze neuken Wild anaal neuken met een Hongaarse rondborstige meid Het is tijd om dichterbij te komen Lesbiennes komen tot leven in de barak Kom bij me in bad Al zijn dromen komen uit Tiener en MILF komen samen op zijn stijve lul Tante dit zat er al lang aan te komen Meneer kom klaar over mijn grote tieten De heerlijke Connie Carter neuken