Lekkereseks stiekem masturberen

Hetero-man likt anus en neukt anaal in de kont van shemale. Monster dildo neukt krappe anus. Threesome met lesbische meiden. Meisje trekt raar gezicht tijdens neuken. You may also like Blond Sex op de boerderij By Pornfreak 4 mei Films Jonge tieners maken samen opwindende porno By Pornfreak 16 april Anaal Dokter neukt Franse zuster lekker in haar kontje By Pornfreak 26 februari Films Iemand is zijn sleutels verloren By Pornfreak 5 februari Films Lekkere seks met geile Duitse vrouw By Pornfreak 5 februari Ben nu een jaar of vier single en doe trio's, bezoek al eens een parenclub en heb wat vriendinnen.

Laten we zeggen dat ik een goed en heel afwisselend sexleven heb. En behoorlijk wat ervaring. De fijnste sex en de daarbijhorende orgasmes heb je na je zestigste. En na je zeventigste. Mijn eigen ervaring stopt bij een partner van Fantastische vrouw die zich volledig kon geven.

Laat je dus niet wijsmaken dat je na je zestigste afgedaan hebt! Kan er iemand zeggen waar men terecht kan voor tantramassages zonder in het prostitutiecircuit te belanden? Voor zinnenprikkelende literatuur bestaan specifieke sites en boeken. Deze blog is uitsluitend bedoeld voor getuigenissen, gebaseerd op reële ervaringen van vrouwen. Als kind van 8 à 10 jaar ik weet het niet meer juist begon ik al gevoelens te hebben in mijn onderbuik en begon ik te masturberen.

Ik ben dat steeds blijven doen, ook al had ik een man. Ik ben zelfs 2x getrouwd geweest en ik heb steeds heerlijke seks gehad. Een aantal jaren geleden kreeg mijn man blaaskanker waarvoor seks niet meer kon. Sindsdien raakt hij mij niet meer aan want hij heeft er moeite mee dat hij niet meer kan. Ik ben dus voortgegaan met self-service en kom dus niets tekort, behalve een knuffel. Valentijn was dit jaar een ongelooflijke ervaring!

Mijn vriendje en ik hadden 's ochtends afgesproken in het zwembad. Na een tal minuten zwemmen hielden we het voor bekeken en was het moment aangebroken.

We hadden wel al eens seks gehad, maar deze keer was helemaal anders. Het begon met uitkleden en al snel zag ik zijn keiharde penis en zijn geile gezicht. Alleen het gedacht aan seks maakte me opgewonden. We begonnen samen te masturberen en daarna gingen we verder. Ik nam zijn penis in mijn mond en gaf hem een goeie pijpbeurt. Daarna was het mijn beurt. Ik kwam klaar als nooit tevoren en daarna moest de penetratie nog komen. We hadden het er wel eens over gehad, maar nu was ook daadwerkelijk gelukt!

We kwamen samen klaar! Het zwembad was al een fantastische ervaring, nu naar huis. Daar had hij een heerlijke maaltijd klaarstaan en na wat dirty talking gingen we opnieuw naar zijn bed.

Het was de tweede keer die dag en het zou niet de laatste keer zijn! Voor de derde keer in onze relatie hadden we seks. Het voorspel maakte me al gek en ook na het voorspel gingen we steeds verder. Het kostte hem geen 2 minuten of ik was schreeuwend van het genot naar zijn blij gezicht aan het kijken.

Ik besloot om zijn penis eens goed te trekken en hopla! Daar liet ook hij samen met een kreun het sperma op de lakens vliegen. Rond 16 u gingen we naar een restaurantje en om 17 u lagen we thuis op bed naar een romantische film te kijken. Jammer genoeg hebben we slecht 1 uur van de film gezien. Hij had een vibrator gekocht als cadeautje en die gingen we maar een uittesten! Een ervaring die ik tot dan toe nog niet gehad had.

Na het opnieuw veelvuldig stimuleren van elkaar, gingen we opnieuw over tot penetratie. Ik kwam tot 2 maal na elkaar, hij daarna. Na opnieuw wat dirty talk achteraf wilde hij iets testen. Het fenomeen genaamd squirten Werkte het ook bij mij? Met een of andere kom-hier beweging met zijn vingers en de vibrator kwam ik tot de zaligste ervaring van mijn hele leven.

Ik kon het dus ook!! Ik spoot zijn hele gezicht onder en met amper twee keer trekken kwam hij ook op mij. Mijn seksleven is fantastisch! Ik wil hem echt niet meer kwijt!!!! Voor sommigen een obsessie, een must, het van het, het opperste Het kan zeker wel eens deugd doen om samen klaar te komen, maar dat mag zeker niet dé betrachting zijn van seks.

Ik persoonlijk geniet er enorm van als mijn bedpartner zich volledig concentreert op mijn orgasme, mij te laten genieten, dat hij probeert me zoveel mogelijk te laten klaarkomen, dat hij geniet van mijn geluidjes, geschreeuw, knijpen in mijn lichaam of in de lakens van het bed of uitspraken als zalig Hetzelfde naar hem toe. Ik zie hem ook heel graag klaarkomen, in of uit mijn kutje, of in mijn mondje, en dan die gezichtsuitdrukking, de geluiden dat hij maakt En ja, soms kan het wel eens gebeuren dat we samen klaarkomen.

Bijvoorbeeld terwijl hij in mij is en hij ondertussen mijn clitje nog altijd stimuleert en als hij zegt voldoende opgewonden te zijn Fantasie is een heel belangrijke factor in het liefdesspel en in het vrouwelijk orgasme.

Ik kan mijn vriendin een heerlijke tijd bezorgen door mekaar opwindende sms'jes te sturen. Wanneer zij thuis in bad ligt, kan een spontane conversatie haar in enkele minuten tot ongekende hoogtepunten leiden, meerdere keren na elkaar. Waarbij ze zichzelf heel zachtjes verwent in het zachte water en haar klitje haar hemels laat genieten, terwijl ze beschrijft hoe ze zich door mij laat nemen.

Het begin van een dag die haar tot 's avonds actief houdt en doet verlangen naar veel meer. Fantasie en openheid tegenover elkaar daarin is echt de sleutel tot zalig genieten. Zeker de moeite om als koppel uit te proberen! Ik lig in de zetel. Ik schuif mijn hand in mijn slipje en begin me aan te raken Ik beroer het tot het stijf is. Om de opwinding op te drijven, ontbloot ik ook mijn borsten, daarbij gaan er allerhande beelden door mijn hoofd, de 'fantasie' die ik kan gebruiken om klaar te komen Ik blijf mijn clitje beroeren tot het knopje hard geworden is en voel de spanning stijgen.

Het meest geniet ik nog van het moment net voor het klaarkomen Mijn vingers, die een penis hadden kunnen zijn, mijn fantasie helpt me om intens klaar te komen. En ja, ik schreeuw het uit, ook al ben ik hier alleen, ik geniet intens van mijn lichaam en bedank mijn clitje dat het mij alweer tot een hoogtepunt heeft gebracht! Ik ken er maar 1 woord voor: Ken je dat gevoel? Je ligt thuis in de zetel, alleen, en je hebt zin Nu, ik kon mezelf altijd betere orgasmes bezorgen dan de mannen die bij mij af en toe over de vloer kwamen.

Dat was meestal een geknoei en mocht vooral niet te lang duren eer je klaar kwam. Ze denken de beste te zijn en vragen voortdurend of je klaargekomen bent. Maar, mannen, met een vrouw moet je wat geduld hebben En ook haar vagina. Vraag aub of ze er iets aan heeft, en zo niet, vraag dan wat je wel kan doen om haar te helpen klaar komen. Vraag of je goed bezig bent en ga er niet van uit dat jij het beter weet!

Aan ons vrouwen is het de taak om ons eigen lichaam te kennen. Hoe beter jij weet hoe je kan klaarkomen, hoe betere instructies je aan je partner kan geven. En niet elke vrouw is gelijk! Zoek maar eens op "yoni massage".

Maar je vindt op YouTube ook wel filmpjes hoe je partner en jij bij hem het zelf kan doen. Dit Duits vond ik wel een goed wel bijna anderhalf uur: Maar neem er jullie tijd voor. Een uur elk is wel een minimum. Ik en mijn partner gaan regelmatig naar de sauna.

Van de naakte lijven daar word ik niet of slechts matig opgewonden. Maar van de massage op mijn naakte lijf raak ik dus wel opgewonden, hoewel er helemaal geen erotische bedoeling achter die massage zit.

Na die massage hebben wij thuis meestal erg intense sex. Ik durf het eigenlijk niet zeggen aan mijn partner maar zo'n tantra massage met erotische aanrakingen, maar geen penetratie daar denk ik soms stiekem aan, maar ik heb geen idee waar je zo'n massage vind buiten de prostitutiewereld. Zelf doe ik het al van jongs af aan, voor ik wist wat het überhaupt was. Maar met behulp van een lief lukte het nooit, op één of andere manier kon ik het nooit volhouden, of zo. Het werd me te veel, en hij moest stoppen.

Maar nu, met het meest fantastische lief ooit dat blijft proberen en me volledig op m'n gemak stelt en weetikveel wat nog allemaal, lukt het eindelijk wel. Geen idee of ik al echt helemaal ben klaargekomen, maar 't komt toch héél dicht in de buurt -- of misschien ben ik er wel al? Vroeg of laat lukt het wel, toch zeker met de juiste partner.

Da's althans mijn ervaring. Ik heb al ongeveer 5 jaar dezelfde minnaar. In het begin kwam ik helemaal niet klaar bij hem. Ik voelde een zekere gene, ik was niet vertrouwd met hem alhoewel ik goede seks had.

Met de tijd kwam daar verandering in. Ik ontdekte dat ik niet 1 keer, maar tot 6 keer kon klaarkomen. Dat was een hele openbaring voor mij!! En dan bleek ik ook nog te kunnen 'spuiten'! Hij is 18 jaar jonger dan ik en heeft al heel wat ervaring op seksueel gebied.

Dank zij hem weet ik veel meer over mijn eigen lichaam. Het is dus blijkbaar heel belangrijk om de juiste persoon tegen te komen die je laat ontdekken wat je lichaam allemaal kan. Ik ben nu 65 jaar en beleef, dank zij hem, geweldige seks! Onlangs deed een krant een onderzoek naar het orgasme bij de vrouw. Ik wou aan de enquête deelnemen. Maar toen ik mijn leeftijd had ingevuld bleek ik niet meer in aanmerking te komen.

Ik was zeer verontwaardigd! Eerlijk gezegd beleef ik nu veel betere orgasmes dan toen ik 30 jaar jonger was! Toen had ik nog de last van het huishouden, mijn werk, de kinderen, familiale verplichtingen en ga zo maar door Ik hoor soms van veel jongere dames dat ze 'pijpen' vies vinden of anaal vrijen is al helemaal uit den boze. Nochtans, het kan enorm deugd doen als je het met de juiste persoon doet.

Ik kan er althans van genieten!! Stimulatie daar beneden is voor mij niet genoeg, mijn vriend moet zich tijdens de hete momenten ook wel vrij geconcentreerd met mijn borsten bezighouden, anders zit er voor mij geen orgasme in. Gelukkig vind ik niet dat dat een must is voor iedere vrijpartij, zolang het fijn voelt is iedere keer seks geweldig. Wat mijn lichaam dan weer wel kan is een orgasme bereiken enkel door stimulatie van de tepels.

Ik ben heel blij met de enquête en de reacties op internet. Maar vrouwen op toch minimum 3. Bovendien zou ik het aantal vrouwen willen kennen binnen de leeftijdscategorieën, bvb. Ik zou ook eens willen weten hoeveel vrouwen met een gezonde relatie, en met 2 kinderen onder de 10 jaar, en met een full-time baan, en gezonde vrijetijdsbesteding, hoeveel vrouwen hiervan dan nog wekelijks of maandelijks masturberen?

Op pagina 15 lees ik onder "koffie en porno" mijn favoriete namiddagritueel. Amaai, zo ben ik niet dikwijls thuisgekomen.

Maar toch vind ik het interessant om lezen en weten en mijzelf te kunnen herkennen, tamelijk openlijk en toegankelijk. Wat ik niet weet is waar ik in vertrouwen zo'n tantra massage kan krijgen, dat zou ik wel eens willen meemaken.

Aan een knappe man denken, bekkembodemspieren opspannen, en OOOoooh: Het lukt nog sneller als m'n blaas wat gevuld is zijn er nog vrouwen die dit ervaren? Vaginaal klaarkomen lukt me niet. Als zijn penis dan ook nog eens in m'n vagina zit, kom ik echt hard klaar, soms trekt alles vanbinnen dan zo hard samen zalig voor mij, maar wat schrikken voor de man aangezien hij soms uit mij geduwd wordt: Klaarkomen als een man me met zijn mond stimuleert, lukt ook, maar niet alle mannen zijn daar even goed in: Pas als dat lukt, kun je je bedpartner beginnen 'sturen' naar wat jij leuk vindt.

Wat ik nog niet gelezen heb in de reacties hieronder is het hebben van een natte droom bij de vrouw. Af en toe word ik wakker van een orgasme, zonder dat ik aan mezelf ben gekomen en zonder dat mijn echtgenoot iets doet. Ik weet dan niet wat ik aan het dromen ben, maar waarschijnlijk iets heel opwindend: Ik was twaalf jaar toen ik ontdekte , dat er een fijn plekje was tussen mijn benen.

Ik had namelijk op mijn slaapkamer een pluche hond, die ik regelmatig mee naar bed nam, Op een gegeven moment, per ongeluk, wreef zijn hard staartje tussen mijn benen, het gaf me een ongekdn zeer fijn gevoel. Van dat ogenblik af moest mijn knuffel steeds mee in bed. Het "beestje" heeft veel dienst gedaan en mij veel genot bezorgd. Ik dacht dat ik het alleen bij solosex kon bereiken.

Maar dan toch, zowat 13 jaar ver in onze relatie, is het ervan gekomen. Weliswaar door mijn eigen vingers, een trileitje bedient door hem in mij en penetratie van mijn vriend langs achter en BAM!

We werden beiden omver geblazen. Mijn tweede zwangerschap is ondertussen al enkele jaren geleden, maar ik herinner mij levendig dat ik in die periode, zelfs in de laatste maanden vaak en intens klaarkwam.

Op onze vakantie, twee maand voor de bevalling brachten we wel vaker een namiddagje in ons hotel door voor een paar uurtjes seksplezier. Masturberen bezorgde mij een mega aantal orgasmes, waarbij ik makkelijk tot zeven keer klaarkwam. Mijn man bevredigde mij dan ook intens oraal. De omvang van mijn normaal kleine borsten maakte het speelplezier alleen maar intenser natuurlijk. Een heerlijke, hete zomer!

Overal hoor je van relaties waar vrouwen minder klaarkomen dan mannen. Wel bij ons is dat omgekeerd. Mijn vrouw komt bij elke vrijpartij klaar. En ik kom eigenlijk bijna nooit klaar. Dat bestaat dus ook. Mijn eerste keer was toen ik dertien was. Ik ontwaakte omdat ik moest plassen. Ik was te loom om op te staan, dus ik wou wachten tot de ochtend. Om de drang te verlichten, drukte ik mijn dijen ritmisch tegen elkaar; met mijn hand ertussen.

Maar het veroorzaakte een vreemde tinteling in mijn wangen, borstjes en plasser. Dat nieuwe, tintelende gevoel werd sterker naarmate ik ritmisch drukte. Mijn hart begon te bonzen en ik begon zacht te hijgen. Die tinteling werd alsmaar intenser, tot een diepe roes. Opeens golfden er zachte rillingen en spierkrampjes door mijn gleufje, en ik zonk helemaal weg in die zalige roes.

Een heerlijke warmte verspreidde zich tussen mijn dijen en rond mijn billen. Het bloed gonsde in mijn oren.

Pas toen besefte ik dat ik aan het plassen was. Het ruisen was niet alleen van mijn bloed. Maar het was te laat. Ik probeerde te stoppen, maar het ging niet, ik was verlamd van genot. Een diepe schaamte overviel mij, maar dat versterkte die roes nog. Toen gaf ik het op en onderging met bonzend hart die eindeloze, zalige vernedering. Die ochtend was ik natuurlijk doodbeschaamd. Gelukkig was mama niet boos. Kan gebeuren, zei ze. Maar ik durfde niet alles zeggen. Het liet mij niet meer los.

Toen ik een week later opnieuw met hoge plasdrang wakker werd, kon ik niet aan de verleiding weerstaan om weer zo lang mogelijk in te houden. Tot de tintelingen opnieuw begonnen. Ik wist dat ik echt moest stoppen, of ik zou opnieuw die eindeloze vernedering moeten ondergaan. Maar het was veel sterker dan mijzelf. Na een paar maanden moest ik aan mama toegeven dat mijn plas ophouden mij opwond; en dat ik dan onwillekeurig in mijn broek deed.

Ze was niet akkoord, maar gelukkig begreep mama hoe sterk die gevoelens zijn. Ze eiste dat ik van mijn zakgeld pampers kocht en alles zelf waste. Sindsdien slaap ik voor de veiligheid met een pamper. En ik drink twee glaasjes water voor ik ga slapen, zodat het rozige gevoel dan al begint Nu ik op kot zit, moet ik opletten dat niemand het ontdekt.

Overdag schaam ik mij dood. Maar 's nachts is het verlangen veel te sterk om ermee te stoppen. Ik heb het tot hiertoe alleen aan mijn best vriendin verteld, toen ze bij mij in bed bleef slapen ik ben lesbisch. Ik las hieronder de getuigenis van een vrouw die meer zin heeft en intenser klaarkomt omdat ze zwanger is. Ik kan hier zelf niet over meepraten, want ik had net minder zin tijdens mijn zwangerschap en vooral ook een, maar ik weet wel dat het nog voorkomt.

Een vriend van mij had dat ook. Zijn vrouw had telkens enorm veel zin als ze zwanger was en ze hadden dan veel meer en betere seks. Misschien daarom ook dat ze 4 kinderen hebben? Dus, het is wel degelijk mogelijk! Geniet ervan, zou ik zeggen. En hopelijk blijft dat gevoel ook nadien aanhouden! Masturbatie doe ik niet en vind het supersaai, heb wel van mijn ouders verbod gekregen toen ik jong was om vriendjes te hebben tot mn 20e nooit uitgegaan en sex was verboden.

Denk dus daarom dat een. Ik heb een relatie met mijn getrouwde collega,nu 25 maand,de sex tussen ons is gewoon perfect! Ik ben blij dat er steeds meer openheid is. Vroeger hoorde ik altijd vrouwen zeggen: En dan dacht ik: Ik vind het superbelangrijk. Sex zonder klaarkomen is gewoon niet goed. Goed, het lukt niet iedere keer, maar dat ligt meestal gewoon aan mij.

Al van jongs af was ik seksueel geïnteresseerd. De seksboekjes van de papa van een vriendin wonden me op. En ik ging samen met een vroegrijp vriendje op ontdekkingstocht. Allemaal voor ik 12 jaar was. Erna bleef ik ook gewoon verder experimenteren met mezelf. Toen ik later vriendjes kreeg, had ik altijd zin in seks, was ik wel in om eens iets te proberen en durfde me voluit geven. Ik kon echt genieten van de seks, maar klaarkomen was er niet bij. En dat veranderde ook niet toen ik relaties met vrouwen had.

Zalige, stomende, zachte, opwindende, hete seks. En ook al kwam ik er vaak dichtbij, een orgasme bleef uit. Ik vond het best wel raar, gezien mijn seksuele ingesteldheid. Dus ergens dacht ik dat het gewoon fysiek niet zou lukken bij mij. Nu ik na 2 lange relaties terug single ben, ben ik opnieuw op ontdekkingstocht gegaan. En via internet kwam ik bij de tip van de elektrische tandenborstel. Al vanaf de eerste keer had ik een gevoel dat ik nog nooit eerder meemaakte, was dit klaarkomen?

Maar de derde keer wist ik het wel zeker en kwam ik op mijn 40e voor de eerste keer klaar. Sindsdien kan ik niet stoppen met masturberen en mezelf te ontdekken, met en zonder gebruik van mijn sekstandenborstel. Ik probeer ook zonder tandenborstel en heb het al beter 'in de vingers' wat ik leuk vind en waar ik tintelingen van krijg. Maar voorlopig komt eindigt het altijd met de tandenborstel om tot één of meerdere hevige orgasmes te komen.

Ook de truc van het orgasme uitstellen om tot intensere orgasmes te komen en al spuitend klaarkomen heb ik ondertussen onder de knie. Keer op keer is dit genieten, misschien nog meer omdat ik dit zolang heb moeten missen. Mijn ontdekkingstocht is fijn voor mezelf, en mijn toekomstige vriendin zal alleen maar kunnen meegenieten. Daar zie ik al naar uit! Klaarkomen is zalig,mijn vriend weet mij zelfs tijdens het rijden meerdere malen een orgasme te bezorgen,door mij te vingeren,zeker proberen.

Na 53 jaar huwelijk zijn de intieme momenten niet meer zo intens. Na een zeer gelukkig huwelijk is het verlangen naar wat seks niet meer zo intens. Wij gebruiken geen hulpmiddelen. Er is geen erectie meer en dus ook, geen penetratie. Wij vinden het nog leuk om samen te masturberen en klaar komen doen wij nog zonder moeite binnen de vijf minuten. Wel dient gezegd dat de orgasmes niet meer zo intens zijn als in onze jongere jaren.

Maar het blijft toch nog altijd leuk. Ik kan best klaarkomen. Alleen heb ik daar echt wel stimulatie van de clitoris bij nodig. Met mijn vingers, een vibrator, oraal of met een harde waterstraal. Met 'standaard' sex kom ik nooit klaar. Of ik moet echt super, megageil zijn en er moet toch wat wrijving van zijn penis tegen mijn clitoris zijn tijdens het in en uitgaan. Maar die G-spot, die werkt bij mij dus blijkbaar niet zo goed Overigens masturbeer ik sinds kort ook gewoon in het bijzijn van mijn vriend.

We hebben echt een super relatie, maar in bed is hij eerlijk gezegd niet zo attent. Of ik klaarkom, vraagt hij me nooit, maar als hij 'klaar' is, zijn wij dus ook altijd 'klaar'. Oraal doet hij het niet schitterend, hoewel ik dat bij vroegere partners vaak fantastisch vond. In het begin masturbeerde ik stiekem na als hij onder de douche stond. Focus volledig op de clitoris, ik heb geen penetratie nodig om klaar te komen.

Maar tegenwoordig doe ik het gewoon in bijzijn van mijn vriend. Ik schaam mij niet dat ik ook wil klaarkomen. Ook al vind ik seks nog steeds lekker, ook als ik niet klaarkom. Hij is daar helemaal oké mee. Niet dat dat zijn houding verandert: Als hij is klaargekomen, is de goesting voor welke vorm van seks weg, ook al is het gewoon voor mijn plezier.

Of ik daar dan geen problemen mee heb? Ik weet zelf best wat ik lekker vind. Dus ja, als ik het ook zelf moet doen, het resultaat is hetzelfde. Toch weeral lekkere seks gehad. Ik zou mijn vriend nooit willen ruilen of op zoek gaan naar een ander avontuurtje.

Want hoewel hij me zelden kan doen klaarkomen, toch is de seks echt lekker. En ik heb me nog nooit zo vrij gevoeld tijdens de seks. Omdat we niet alleen op seksueel vlak klikken, maar op elk vlak. Liever zo, dan iemand die me lekker kan doen klaarkomen maar telkens ook die bevestiging nodig heeft, en per sé door wil gaan tot ik klaarkom, zelfs al is bij mezelf de zin voorbij en verandert het van lekker naar oncomfortabel tot pijnlijk.

En ik geloof ook niet dat deze man zoveel meer om mij begaan is. Het mannelijk ego is doorgaans groot in bed, heb ik al gemerkt. Dus ja, is het dan zo vreemd dat vrouwen ooit faken?

Ben er zelf geen fan van, maar als zijn pogingen onaangenaam begonnen te voelen, heb ik het ook gedaan. Leve mijn huidige egoïstische vriend, haha. Ik ben nu voor de tweede keer zwanger en merk duidelijk dat ik meer zin heb vooral om te masturberen dan en dat mijn orgasmes dan ook veel intenser zijn dan als ik niet zwanger ben.

De eerste keer dat ik squirtte was dan ook tijdens mijn eerste zwangerschap, maar nu is dat zelfs nog veel heviger. Echt een natte plas onder mij. Op zich ervaar ik dat squirten niet echt als het ultieme klaarkomen, maar het maakt me wel supergeil om door te gaan! Onlangs had ik ook de beste seks ooit met mijn man!

Echt overweldigend, met squirten en al, wat ik voorheen enkel via masturbatie kon bereiken. Het zet wel aan tot meer zin om dingen te proberen.

Ook enorm 'bevredigend' dat ik zoiets met mijn partner kan ervaren. Dat geeft toch een extra dimensie aan onze relatie. Ik hoop maar dat ik het gevoel kan blijven hebben na mijn zwangerschap want zal normaalgezien de laatste zijn. Ik weet nu alvast welke handelingen ik moet doen om het te bereiken.

Ik zou denken dat het komt door de betere bloeddoorstroming in de vagina. Of ben ik dan toch een uitzonderlijk geval? Geschreven door een vrouw die 'geniet' van haar zwangerschap. Met een Tiger vibrator kan ik mijn G spot " behandelen" , dit doe ik door de vibrator op verschillende snelheden te laten draaien.

Tevens masseer ik met de duim en wijsvinger van de andere hand mijn clitoris, na enige tijd word ik heel erg geil en heel snel krijg ik een heel heftig orgasme, mijn man Kees zegt dat ik dan hard ga schreeuwen en wild om mij heen ga slaan, hij kijkt altijd mee als ik mijzelf bevredig, dat vind ik erg opwindend. Kees heeft dan een erectie en hij bevredigd zichzelf ; vlak voordat hij een orgasme krijg neem ik zijn penis in mijn mond en zuig hem helemaal leeg en slik ik zijn sperma door, dat vind ik heel lekker!!

Ik heb een vrouw en een vriendin. Gelukkig getrouwd en lekkere seks met bijna telkenmale een orgasme voor haar. Een ding vindt mijn vrouw niet leuk en dat is orale seks bij haar. We hebben het al een paar keer geprobeerd met soms jaren er tussen, ze vindt het wel aangenaam maar wil zo niet klaar komen.

Voor mezelf is het fantastisch om een vrouw oraal te verwennen. Sinds een paar jaar heb ik ook een vriendin, zij komt enkel klaar door zichzelf te masturberen of oraal. We spreken af en toe eens af en binnen de vijf minuten bezorgt mijn tongetje haar een lekker orgasme.

Verder laat je me best alleen dansen, niet te dichtbij plakken - als de nacht ver genoeg gevorderd is, neem mijn hand en leid me naar buiten. Raken we tot bij jou thuis goed. Raken we er niet, ook goed - Kus me, ferm maar teder, niet te wild, niet te nat - Glijd met je handen over mijn rug, mijn heupen, mijn billen, mijn borsten.

Leer me mijn omtrek kennen in jouw handen - Laat me door je broek heen voelen hoe hard je bent. Vertel me hoeveel ik je opwind. Ik wil je ademhaling horen - pas op, nu wordt het technisch Blijf boven op de clitoris, niet daar waarlangs ik plas. Draai traag rondjes, je hoeft niet te versnellen wanneer ik dichterbij het hoogtepunt begin te komen. Als het lukt, breng je zachtjes nog een vinger bij me binnen, niet ver, naar mijn buik toe - Laat me een paar keer smeken vooraleer je me helemaal pakt - Stevige halen - Ja -Ja -Ja.

Als ik jong was deed ik mijn best om te voldoen aan de maatschappelijke norm. Wat die ook moge zijn, want er wordt veel gebluft over sexuele beleving en er wordt veel onzin verteld. Verder is er onze opvoeding die mogelijks bekrompenheid en schroom in de hand werkt.

Hoe ouder ik werd en met meer levenservaring , hoe meer ik mijn eigen gevoel rond seksualiteit durf te volgen. Ook op het vlak van masturberen. Zelf ben ik van middelbare leeftijd, ik masturbeer regelmatig en geniet daar enorm van. Aan jongere eigenlijk aan alle vrouwen zou ik willen aanbevelen dat ze gewoon moeten doen waar ze zin in hebben. Laat je geen 'norm' opleggen. Seksualiteit is een persoonlijke beleving, ook als je vrijt met iemand. Dit wil zeggen dat beide partijen er van moeten genieten.

Waar ik enorm geil van wordt is het sturen van kinky smsjes. Mijn ex vriend stuurt mij geregeld uit het niets smsjes om te vragen wat ik aanheb als ik in mijn bed lig, het begint allemaal heel onschuldig. Maar enkele smsjes later zitten we elkaar hele fantasie verhalen te vertellen over waar we seks hebben, hoe we elkaars kleren uittreken, waar we elkaar aanraken en hoe hard we elkaar bevredigen.

Dan lig ik in mijn bed, helemaal nat, mezelf aanteraken. Ik heb nooit echt problemen ondervonden met klaarkomen. Al als puber wist ik welke knopjes te bedienen om me naar een hoogtepunt te laten leiden. Dus doorheen de jaren dacht ik alles wel gezien en gevoeld te hebben op dat vlak. Vorig jaar leerde ik een man kennen die me een andere hemel liet zien, namelijk die van het squirten. Heel vreemd, heel intens, en vooral héél nat. Ik schaamde er een beetje voor, maar hij leek het fantastisch geil te vinden, en dus gaf ik me helemaal over.

Sindsdien zit het in mijn vast repertoire en is het een onhoudbare drang geworden! Ik voel me geapprecieerd in mijn geilheid, en in mijn lichamelijkheid, als mijn nieuwe trucje met bewondering wordt onthaald Ik moet een jaar of 9 geweest zijn toen ik op de slaapkamer van mijn broer, die 11 jaar ouder was, een "sexboekje" vond.

De nogal pikante verhalen waarvan ik niet steeds alles begreep wonden mij enorm op. Ook mijn eerste orgasme dateert van toen. Ik realiseer me nu wel dat ik heel erg jong was maar spijt heb ik zeker niet, integendeel het heeft mij ooit gered.

Toen ik 11 was werd ik lastig gevallen door een vriend van mijn ouders. Gelukkig wist ik uit die boekjes wat er gebeurde en kon ik daardoor het ergste vermijden. Nu 40 jaar later, masturbeer ik nog steeds, soms alleen, soms samen met mijn partner, en gebeurt het zelden dat ik niet tot mijn hoogtepunt geraak.

Hoe hard mijn lief zijn best deed, ik had er niet veel aan. Tot ik in een pornoboekje van een vriendin de bekkenbodemspieren ontdekte. Ik herinnerde me dat ik als kind al leuke sensaties had gevoelt, door mijn bips dicht te knijpen. Het was een herontdekking.

Ik oefende al masturberend. Dat was de doorbraak om tot orgasme te komen. Mijn lief nu 45 jaar later nog steeds mijn man was zeer attent, zorgde voor een uitgebreid voor- en naspel, tot ik klaarkwam. Hij bespeelde me graag en hoorde me graag zingen. Ik ben een clitoraal type, kom bijna nooit klaar bij penetratie.

Daar is niets mis mee, als je een handige en liefhebbende partner hebt. Ik verwen hem ook wel eens mijn een pijpje. Wij zijn niet zo'n grote liefhebbers van oraal, maar ik ken elk plekje van mijn lichaam zeer goed, en weet wat ik wil. Mijn partner weet dat gelukkig ook, en ik geef toe dat ik ook op dat vlak nogal egoïstisch ben, vooral dan om klaar te komen.

Wanneer ik boven zit, heb ik graag de touwtjes in handen, en heb ik geen probleem om een orgasme te krijgen. Mijn vriend mag dan meestal alleen maar toekijken, waarvan hij bijna gek wordt. Nadat ik de eerste keer genoten heb, kan hij mij door mij heel traag en langzaam hondjes te nemen, nog meerdere keren doen komen. Ik heb geleerd wat klaarkomen was onder de douche Ik had een programma op tv gezien waarin Goedele Liekens iets had gezegd over een douchekop. Ik herinner me dat ik me hardop afvroeg of dat niet te groot was - want ik dacht aan penetratie, waarop mijn mama zei: De douchestrálen eh schat.

Dus ben ik dat eens gaan testen: Hoe ouder je wordt, hoe beter je jezelf leert kennen, toch als je met jezelf speelt. Ik masturbeer echt wel vaak eigenlijk Ik heb ook graag seks, ben heel actief en sta voor heel veel dingen open. Ik moet niet altijd voorspel krijgen, ik moet niet altijd klaarkomen, maar af en toe sta ik op mijn strepen.

Vroeger zou ik dat nooit gedaan hebben en zou ik gewoon tevreden zijn met hetgeen ik krijg, maar nu dus niet meer. Raar dat sommige vrouwen niet of zelden klaarkomen. Elke keer als ik vrij met men partner komen we altijd samen klaar. En als men partner toch eerst zou klaarkomen gaat hij gewoon verder dat ik toch men genot heb. Meestal komen we allebei al eens klaar tijdens ons voorspel waardoor ook onze seks langer duurt en heviger is.

En 1 tip die ik jullie kan meegeven vertel je verlangens en je fantasie aan je parter zo kunnen jullie er werkelijkheid van maken. Altijd dezelfde vrij party is niet leuk. Ons seksleven is er als veertigers eindelijk alleen maar beter op geworden. Als man kan ik mij volledig wegcijferen voor mijn vrouw, en ervoor zorgen dat zij optimaal geniet en tot een orgasme komt. Meestal begint een vrijpartij met een orale beurt voor haar, waarbij ze heel snel klaarkomt.

Vroeger was ze nogal kritisch ten opzichte van porno, maar de laatste jaren staat ze er erg open voor, en duiken we vaak gezellig de zetel in voor een filmpje waarbij ze meteen erg opgewonden raakt en haar clitoris maar eventjes moet gestimuleerd worden om lang en intens klaar te komen. Wanneer het net iets te hevig wordt, durft ze vlug overnemen en zichzelf verwennen. Op die manier masturberen we regelmatig samen, erg opwindend. Los van de vrijpartijen die daarop volgen, verwent ze zichzelf nog een paar keer per week, al dan niet met hulp van een speeltje.

Waar zal ik beginnen ken mijn vrouw nu zes jaar. In het beginjaren we alleen sex als ze dronken was. Op zich wel leuk er is altijd meer mogelijk bij dronken vrouw. Ze zijn wat losser ongeremd sexen kan dan wel. Ik persoonlijk vind het leuk lekker als een vrouw klaar komt voor dat de sex begint. Hou van een lang voorspel, een vrouw oraal verwennen. Dat is toch iets wat echt lekker is, als ze dan ook nog eens spuitend klaar komt helemaal ten top.

Mijn vrouw vind het eigenlijk al vies omdat ik dat wil, haar likken vind ze niet normaal. De eerste twee jaar was orale sex echt taboe, bij haar jammer genoeg ook bij mij. Nu vind ze het op zich wel lekker , maar zij vind dat het pijn doet. Als ik ze bijna klaar komt na een half uurtje drie kwartier likken. Dan probeerde ze mij op alle mogelijke manieren weg te duwen.

Ze zegt dat ik haar pijn doe, ze begint dan echt nat te worden. Je voelt haar vagina beetje samen trekken, ze spuit kleine straaltjes dan is ze er bijna. De explosie zou dan ieder moment kunnen komen. Dan duwt ze mij weg en moet ik ermee stoppen.

Als ze mij oraal bevredigt zou ik haar nooit weg duwen. Ze wil dan wel gepenetreerd worden, maar haar orgasme blijft achterwege. Hoe los je zoiets op, dat ook zij kan genieten van een orgasme? Ze is 28 en nog nooit echt klaar gekomen, dat is wat ik denk maar zij praat er moeilijk over. Ik had er deze week nog een gesprek over met mijn vriendinnen.

Twee van hen hebben er geen problemen mee om klaar te komen, een andere heeft zichzelf nog nooit aangeraakt en ikzelf slaag er niet in om mezelf tot een hoogtepunt te brengen. Ik weet niet wat ik verkeerd doe, misschien ontspan ik me te weinig, heb ik angst of doe ik het op een verkeerde manier. Misschien kunnen andere vrouwen mij hierin de weg wijzen?

Mijn zus heeft me uitleg gegeven toen ik jonger was en dat heb ik geprobeerd, maar zonder succes. Ik denk vaak teveel na, "wat duurt het lang", "zeg, dit is niet meer leuk", "wat is dit saai", "nu ben ik bijna uitgedroogd" Ik heb geen speeltjes, en eerlijk gezegd wil ik die liever niet gebruiken; ik wil meer voor de natuurlijke aanpak gaan.

In het begin vond ik het nog prettig om mezelf aan te raken, maar nu niet meer. Het lukt nooit, en ik heb er veel tijd en moeite in gestoken. Ik vind het heel erg voor mezelf dat ik het mezelf niet meer echt gun. Maar ooit zal de zin wel terugkomen, dat heb ik mezelf ook beloofd Iemand tips om iets nieuws uit te proberen?

Als het van klaar komen was, dan kon mijn mama er wel iets van. In begin gaf ik daar niet veel aandacht aan, doch later in mijn puberteit wanneer mijn vriendinnen spraken over dildo's dan begon mijn frankje te vallen. Dat wilde ik ook proberen en begon met de ontdekking van mijn liefdesknobbeltje. Het voelde goed aan en ik wou meer weten en voelen. Tijd van internet was er nog niet, toen moesten we het nog hebben van de vriendinnen hun waanzinnige verhalen.

Enkele dagen later was ik alleen thuis en ben toen stiekem naar haar kamer gegaan op zoek naar dat rood ding. Ben ook op bed gaan liggen en heb hetzelfde gedaan wat ik toen mama zag doen. Al vlug ontdekte ik een nieuwe wereld. De dildo van mama was niet altijd beschikbaar, waardoor ik mij moest behelpen met alternatieven - zo was de haarkam een van mijn favoriete speeltje. Nu jaren later ligt mijn kast vol speeltjes, al is de ene al veel beter dan de andere. Doch afstand doen van deze Ik heb zelf nog steeds de haarkam.

Iedere keer dat ik hem zie denk ik aan die eerste keren.. Ik ben vrij vroeg begonnen met klaarkomen. In het tweede leerjaar ontdekte ik dat ik kon klaarkomen als ik aan het klimrek hong en mijn buik op een bepaalde manier opspande. Pas toen ik echt begon met mastruberen had ik door "Shit, ik ben vanaf het tweede leerjaar bijne elke speeltijd klaargekomen op het klimrek.

Soms wou ik dat ik zo'n leuke dingen kon doen als in die filmpjes in het openbaar ofzo, zoals in het tweede leerjaar haha! Ik heb op mijn 33 voor de eerste keer een orgasme gevoeld. Ik zat in bad en was gewoon wat met warm water aan het sproeien op mijn vagina.

Per toeval veranderde ik de douchekop naar de hardwaterstraal. Dit op mijn clitoris. Ik opende mijn vagina en stimuleerde ondertussen een beetje met mijn vingers. Mensen, wat een gevoel, ik kon het bijna niet uithouden, ik schreeuwde het uit van genot die eerste keer. Dit was dus klaarkomen, héél je lijf tintelt en alsmaar meer willen!

Sindsdien verwen ik mezelf telkens ik een bad neem, meerdere keren zelfs, maar ook soms tussendoor, als ik ergens van geil van wordt, gewoon op de rand van het bad gaan zitten, benen wijd open en de hardwaterstraal zijn werk laten doen. Ik fantaseer dan ondertussen van bv. Mijn vriend kijkt soms als ik in bad mezelf bevredig en zuigt dan aan mijn stijve tepels terwijl hij zelf mastrubeert, echt genieten!

Ik weet niet of ik al ooit klaargekomen ben. Ik kom zelden erg opgewonden, of heb het zelf niet door als ik toch nat word. Bij mijn vriend fake ik een orgasme, ik probeer wel te genieten, maar tot 'vuurwerk' is het nog nooit gekomen. Als ik masturbeer, voel ik wel spanning opbouwen, of bewegen mijn benen onwillekeurig mee een zenuwtrek?? En ja, dat vind ik ontzettend jammer.

Enkele weken geleden kocht ik een heel speciaal speeltje op een Upperdare party van Upper at home. Upperlady Kelly stelde het speeltje voor als HET genotsmiddel.

Aangezien ik nog nooit ben klaargekomen wou ik dit toch graag proberen. Het speeltje was prijzig maar eenmaal betaald kon ik alleen maar wachten toch ik het speeltje zou hebben.

Het pakketje kwam aan en ik heb me confortabel op bed geplaatst en muziek op de achtergrond. Er is een gaatje in het speeltje dat je op je clitoris moet plaatsen. Die blaast en zuigt.

Het was even zoeken naar het juiste plaatsje. Maar opeens voelde ik een gevoel die diep van binnen kwam. Het was een kriebel. Ik kreeg het warm en voelde precier mijn hart kloppen daar beneden. Ik kwam voor de eerste keer klaar. Direct probeerde ik het nog een keer.

Ik was nog gevoeliger en het gevoel kwam sneller en het was nog lekkereder. Ik heb toen voor het eerst het gevoel van een orgasme beleeft. Sindsdien ligt mijn favoriet op mijn nachtkastje. Iedere avond opnieuw gebruik ik dit speeltje. En iedere avond geniet ik van het gevoel. Dus nu kan ik eindelijk meepraten over een Happy Ending! Oh wee, ik ken maar één orgasme. Gelukkig ken ik toch dat ene, zeg ik dan. Bij mij is het glas steeds halfvol. Wel benieuwd naar die andere soort en maar zolang je het niet kent, mis je het ook niet zeker Mijn broer en ik zijn een tweeling.

Een twee eierige tweeling zoals ze dat zeggen. Al vanaf de geboorte sliepen wij in dezelfde kamer ons huis was niet zo groot zodat er eigenlijk niet veel mogelijkheden waren om elk een aparte kamer te hebben. We hebben dan ook gans onze jeugdjaren samen één kamer gedeeld. Ook tijdens onze puberteit - onze ouders waren zeer naief hierover. Mij broer en ik hadden geen geheimen voor elkaar en kleden ons ook altijd om in elkaars aanwezigheid, was en is nog steeds de gewone zaak.

We sliepen ook soms bij elkaar in hetzelfde bed - zalig zo dicht bij elkaar. Echter wanneer ons lichaam veranderde begon mijn broer iets meer interesse te tonen in mij en ik in hem. Moet rond onze twaalfde jaar geweest zijn denk zelf nog dat we in de lagers school zaten dat we elkaar aan het strelen waren en waar mijn broer regelmatig tussen mijn beten met zijn handen zat dat ik er een aangenaam gevoel had en meer wou.

Stilaan ontdekten we de geneugden van het wederzijds klaar komen. Hij bij mij en ik bij hem, ook elkaar zien klaarkomen was de max. Mijn broer kan men nog veel beter klaar laten komen dan mijn echtgenoot. Al van mijn dertiende ben ik seksueel actief, toen had ik een vriend die heel zorgzaam en teder was voor mij, hij was ook nog maagd en hebben van elkaar veel geleerd.

Nu ben ik 26 en enkele relaties later, mijn vriend en ik hebben periodes waarop we veel seks hebben en periodes die wat minder zijn. Al is het heerlijk om klaar te komen natuurlijk. Ik vind het heerlijk om van mijn vriend te genieten en ik wil ook hem zien genieten! Ik geef veel maar krijg ook veel, ik denk dat dat de ideale cocktail van lekkere seks is. En dames, ok ik vond het eerst ook een beetje raar maar wel kinky vraag je man om een prins Albert!

Wanneer hij met dat ringetje door zijn penis over mijn clitoris wrijft, Bezorgt hij mij de beste orgasmes van allemaal! Dames geniet van jezelf en je partner! En je komt er wel ;. Bij mijn ex partner vond ik de seks goed, het was mijn eerste bedpartner. Maar nu heb ik een nieuwe vriend waar ik ook mee vrij.

Het verschil is zo groot: Bij mijn ex vriend kwam ik wel af en toe klaar maar gewoon omdat ik zelf de moeite deed. Bij mijn nieuwe vriend hoef ik niet al te veel moeite te doen hij doet het voor mij. Wij starten meestal met een lang voorspel en dan ben ik al zo ver dat er niet veel meer nodig is en dan bij het penetreren gebruik ik ook wel een clit stimulator dan kom ik binnen no time een paar keer klaar zalig en dit nog voor mijn ventje.

De eerste keer dat ik al spuitend klaarkwam..! Mijn partner had me vastgebonden met mijn benen open, strak zodat ik ze niet kon dichtknijpen. Ik weet niet meer hoe oud ik was maar het zal ongeveer 13 geweest zijn. Toen was ik mezelf aan het ontdekken en merkte ik dat door wrijving ik een zeer fijn gevoel waarnam.

Een kussen ofzo Later schakelde ik over naar het vingeren en keek al op jonge leeftijd naar porno. Het winde mij enorm op! Ik schaamde mij wel een beetje omwat ik deed Dat gevoel was gewoon fantastisch!

Met ouder worden heb ik veel geleerd ,ik heb veel 'ervaring' opgedaan maar spijt heb ik niet.

..

Sexy Nina North heeft zin in eens seksuele verzetje met haar stiefbroer, zij pijpt zijn stijve Blonde zuster heeft nauwelijks wat kleren aan onder haar werkkleding, sterker nog! Ze heeft alleen maar En tijdens bierdrinken op een oktoberfest in Duitsland een leuk grietje scoren en direct neuken. Populair brunette Jackie krijgt twee zaadlozingen van haar date Milf Seks met de loodgieter Oraal Hoe verleid je geile knul voor steak and blowjob Oma Oma is boos maar krijgt een jonge pik in haar doos Gluren bij de buren.

Ouwe kerel neukt Duitse tienersletje. De groene vibrator van Lucette Nice. Blond chickie masturbeert zichzelf. Geile zus neukt haar broer om aandacht te krijgen. You may also like Blond Sex op de boerderij By Pornfreak 4 mei Hierdoor functioneert deze site mogelijk niet goed.

Ik deed nu mijn ondergoed uit en ging aan de andere kant van de bank tegen de leuning zitten. Uitspraak van Prins Petrus d'n Urste. Ze speelde weer met haar mooie grote vrouwen kutje, drukte een vinger naar binnen en begon zich met die natte vinger wat te vingeren. Maarten was als eerste de gelukkige. Dit is wat ze wilde. Gelukkig was dat ook zo, want na twee minuten ramde hij zijn pik nog steeds in een stevig tempo bij haar naar binnen.

Is bepaalde thee beter tegen stress dan andere? Wie zoekt er nu geen man die zijn Vrouw behandeld als een godin, alles voor haar doet en dat geld v 3 uur geleden — Amsterdam Noord-Holland. Ik keek nog eens goed naar haar. Het spijt me enorm, maar dit kan nooit wat worden. Gewoon lekker neuken Dit stelletje heeft gewoon zin om een lekker potje te neuken met elkaar.

Karin vond het lekker om zich te laten gebruiken en wilde haar leerlingen laten zien wat een enorme slet ze was. Een verzameling geile porno XXX. Een teken dat haar kutsappen goed waren losgekomen.

Volg ons Twitter Instagram. Ze droeg een blauw broek-pak met een rood shirt waar rushes rond de schouder en de V hals zaten. Een geaderde harde pik word door een groep geile dames van adel ten volle benut. Voor zover hij wist, vond zijn vrouw het wel leuk mannen het hoofd op hol te brengen met haar uitdagende kleding en flirtte ze graag, maar was ze verder volledig monogaam en trouw aan hem.

Langs de randen van haar slipje zag ik de wat bruin aangezette grote schaamlippen buiten de stof van het slipje drukken.

Lekkereseks stiekem masturberen

Acteur gezocht b2b massage amsterdam

Maar nu heb ik een nieuwe vriend waar ik ook mee vrij. Dus nu kan ik eindelijk meepraten over een Happy Ending! Een echt mooi orgasme krijg je alleen als je vertrouwen hebt en je volledig kan geven Soms wel, als ik weet dat ik een dagje alleen thuis ben of zo en alle tijd heb. Wees vooral niet bang om gebruik te maken van wat je hebt geleerd. Vorig jaar leerde ik een man kennen die me een andere hemel liet zien, lekkereseks stiekem masturberen, namelijk die van het squirten.