Meesteres online stijve lul aftrekken

meesteres online stijve lul aftrekken

Kijkend naar een seks film trket hij zijn harde piemel af. Met eem kapotje om zijn zwarte lul penetreert hij het blanke hoertje. Het aziatische hoertje laat zichzelf batsen door de zware zware zwarte lul. Die giga piemel is te mollig voor haar mond. Hij zuigt zijn slappe piemel totdat een ruige lul.

Ze toont haar wulps lingerie pijpt neukt en trekt hem af totdat hij klaar komt. Ja dat doet pijn anal genaaid worden door een hele plasser. Tijdens het afmoppen vingert de tiener zichzelf anal. Dit is de eerste zwarte jongeheer die hij zuigt en er door gepenetreerd word. Zijn volledige zwarte penis word gepijpt en neukt de witte aars. Kijkend naar een sex filmpje trekt hij zich af.

Ik was ook voldaan. Zoals altijd als ik haar had klaargelikt. Ze gaf me een diepe zoen en stond op. Hè, wat deed ze nu? Ze wreef nog even over mijn halfstijve penis, die weer volop stijf werd en lachte naar me. Jij blijft vannacht op zolder. Vastgebonden met je stijve pikkie. Ik ben het zat een slaaf te hebben die alleen aan z’n pik denkt.

Nu mag je eraan denken. De nacht duurde lang. Niet alleen omdat ik vastgebonden moest zien te slapen, maar ook omdat ik een ontevreden gevoel had. Mijn pik zat nog vol zaad. Dat ik de hele nacht naakt gebonden op ons speelbed lag, hielp het allemaal niet.

Mijn gedachten bleven daardoor namelijk bij seks. Bij ons spel dat we gespeeld hadden. Bij het klaarmaken van mijn meesteres. Bij mijn nog steeds halfstijve piemel die niet werd verlost. De volgende ochtend stond mijn meesteres vroeg naast het bed. Ik had direct door dat het spel nog niet gespeeld was. Ik bleef in mijn subrol, liet me gedwee losmaken en zakte op mijn knieën voor de goed uitgeslapen mooie vrouw die mijn meesteres was.

Ze bekeek mijn stijve penis en keek me toen minachtend aan. Je kunt nog steeds aan niets anders denken dan jouw miezerig pikkie! Ik zal je leren. Gisteren heb ik bedacht dat je deze hele week niet mag klaarkomen. Vrijdag zal ik dan eens kijken of je jezelf voortaan kunt beheersen en met je gedachten meer bij mij dan bij je flutpikkie kunt blijven”.

Vijf dagen lang niet klaarkomen. Dat is te overzien, toch? Mijn meesteres gebood me te gaan staan en wreef mijn pik weer lekker stijf. In haar warme handen groeide hij snel en langzaam zonken mijn gedachten weg. Dat stimuleerde het gevoel, maar deed ook erg pijn. Ze schoof een condoom om mijn penis. Die was gemerkt doordat ze met een zwarte stift ‘slaaf’ erop had geschreven. Onderaan de condoom waren twee riempjes gemaakt. Die trok ze erg strak onder mijn balzak door en zette ze daar zo strak mogelijk vast met een mini-slotje.

Ik verwacht je medewerking, je draagt dit de hele dag tijdens je werk en blijft dus mooi van je hele zaakie af. Hoewel, je mag er best mee spelen, dat maakt het alleen maar moeilijker om niet klaar te komen. Als je maar geen druppel sperma loost deze week! Daar stond ik dan. Stijve pik, condoom strak er omheen. Ach die vijf dagen kom ik toch wel door? Het slotje stak strak in mijn zak en ging na een klein uurtje al zeer doen.

En omdat ik me zo opgelaten voelde, bleef het spannend en bleef de druk op mij penis. Continu halfstijf aan het werk gaf een uiterst raar gevoel… ’s-Middags kwam ik in de problemen, toen ik vanwege de grote hoeveelheden koffie echt moest plassen. De halve middag kwam er niets meer uit mijn handen. Ik zat me alleen te verbijten en mijn blaas tegen te houden. Jemig wat een straf was dit! Thuisgekomen moest ik ook nog een uur wachten op mijn meesteres.

Zij controleerde uitgebreid het condoom en het slotje, trok nog enkele keren speels aan de mijn penis en maakte toen pas het slotje los. Ik wil dat je na het plassen al je kleren in de wc achterlaat en je naakt bij mij aanbiedt”. Zo zou het alle vijf de avonden gaan.

Naakt kom ik de woonkamer binnen waar gelukkig alle gordijnen al gesloten zijn. Ik kniel voor mijn meesteres, die bukt en zonder verdere plichtplegingen een nieuw condoom ombindt. De hele avond is zij gekleed en ben ik naakt. Wat ik heerlijk vind. Waardoor ik dus opgewonden ben en mijn penis bijna de hele avond redelijk stijf vooruit staat. Af en toe speelt mijn meesteres even met mijn pik. Voor het slapen gaan mag ik weer naar het toilet deur geopend en even douchen.

Speels vertroetelt ze mijn stijve pik terwijl we elkaar inzepen. Ik wrijf haar mooie borsten, kus ze terwijl mijn handen afdwalen naar haar kruis. Ze duwt me op mijn knieën en dwingt me haar onder de waterstraal klaar te likken.

Schokkend komt ze klaar. Ik pak mijn pik vast, maar krijg direct een lel tegen mijn wang. Afdrogen, naar zolder en over de bok gaan hangen! Ik droog mezelf zo snel mogelijk af, ren d'r trap op en pak de bok. Ik klik mijn enkels aan de poten en ga over de rug van de bok liggen.

De bok begint precies boven mijn schaambeen en door mijn houding staat mijn pik recht vooruit onder de bok door.

Als mijn meesteres een half uur later bovenkomt, klikt ze mijn polsen over de bok heen aan de poten tegenover mijn enkels vast. Ze straft me hard. Met de zweep komen er 25 slagen op mijn kont. Daarna streelt ze onder de bok mijn pik totdat die weer op springen staat.

Lachend trekt ze zich terug. Ik voel glijmiddel rond mijn anus. Oooh, daar ben ik gevoelig! Ze stopt een mini vibrator in mijn anus. Maar niet wild genoeg om tot een orgasme te komen. Ja, ze verlaat de speelzolder en laat mij de nacht over een bok doorbrengen, met een vibrator in mijn kont! Ze heeft me de volgende ochtend ziek gemeld. Ik ben gebroken na zo’n nacht.

Ik mag de hele dag doen wat ik wil, behalve… klaarkomen. Weer krijg ik een condoom omgebonden. Ik zwaai mijn meesteres uit en val op de bank in slaap. Als ik tegen de middag wakker word, doen mijn ballen zeer. Van binnen uit is er een constante drukkende pijn. Mijn ballen lijken te vol zaad of zo, ze moeten ontspannen. Ik probeer mijn gedachten ergens anders op te richten. TV kijken, boek lezen, Internetten. Het helpt niet, de pijn blijft zeurderig aanwezig. Als ’s-avonds eindelijk mijn meesteres thuiskomt en ik na het plassen me bij haar beklaag, lacht ze me uit.

Je hebt nu blauwe balletjes. Voor vrijdag zullen ze paars zijn. Ze lachte gemeen, kuste me vol op mijn mond en trok nog even aan mijn penis.

Het zal je leren om met je gedachten alleen maar bij je pik te zijn. Voor vrijdag zou je willen dat-ie eraf viel! Ze hield zich aan de belofte om al het mogelijke te doen mijn ballen diep paars te laten worden. Zo moest ik pornofilms bekijken terwijl ze me neukte. Uiteraard stopte ze steeds ruim op tijd. Steeds weer werd mijn pik stijf, neukte ze me bijna klaar, stopte ze de video, keek me minachtend aan totdat m'n piemeltje eindelijk weer verschrompelde en begon weer opnieuw.

De hele avond lang. Ze was botergeil en uiteindelijk mocht ik haar klaarvingeren. Als toetje moest ik boven op de badkamervloer liggen en plaste ze over mijn gezicht.

Haar pies droop over heel mijn lichaam. Ik had niets met poepseks, maar urine vond ik altijd heel opwindend. Letterlijk ‘zeiknat’ moest ik op het speelbed gaan liggen.

Weer werd ik wijd vastgebonden en kon ik de hele nacht niet aan mezelf komen. Ik sliep slecht, vooral vanwege de zeurderige pijn in mijn ballen. Die woensdag werkte ik weer. Uiteraard met een condoom vastgesnoerd om mijn ballen. Best slim gemaakt, deze constructie. Het condoom zou verraden als ik me zou aftrekken. En ik kon het condoom niet afdoen, althans ik zou de riempjes en het slotje nooit meer om mijn ballen terug kunnen schuiven. Woensdagavond viel me op dat de straf werkte.

Door de constante pijn in mijn ballen was ik weliswaar vaak met mijn gedachten bij mijn pik, maar ánders. Niet meer gericht op een orgasme. Gefocust op mijn ballen, de pijn. Pijn die je niet doorhebt als je vrijt met je meesteres.

Als je meesteres je straft of je juist liefheeft. Pijn die alleen opvalt als je aan je penis denkt. Woensdagavond lag ik de hele avond op de bank. Mijn meesteres zette nu haar mond in: Dan deed ze weer een klein uurtje niets, totdat hij weer slap was en ze opnieuw begon aan een pijpbeurt. Het eindigde die avond weer onder de douche. Daar kwam ze klaar, explodeerde onder mijn lippen. En ik kreeg door dat ik nu volledig met haar bezig was.

Niet met mijn lust. Met mijn orgasme, maar met háár. Weer werd ik op m’n rug vastgebonden op het speelbed. Ondanks de vererging van de pijn, sliep ik beter. Ik dacht dat ik het doorhad. Donderdag was natuurlijk de grootste kwelling. Ze liet mijn pik met rust. Hoewel ik een behoorlijke stijve hield, omdat we lekker aan het vrijen waren.

Ik heb haar die avond vier keer op verschillende manieren klaargemaakt. We waren beiden gelukkig. Maar ’s-nachts, alleen in het speelbed, leek het wel of mijn ballen eraf zouden vallen. Vier dagen werd mijn pik tot het uiterste gedreven, maar kwam er geen ontspanning. Het leek me zo makkelijk, maar wat had ik het moeilijk. Ik huilde die nacht. Niet van de pijn, maar van de gedachte dat blijkbaar het klaarkomen zo enorm belangrijk voor me was. Waarom kon ik niet alleen maar oog hebben voor mijn meesteres?

Toen ik vrijdagavond thuiskwam was ik opgelucht. Zou ik eindelijk verlost worden van de pijn in mijn ballen? Ik vond ze echt pimpelpaars, maar zou mijn meesteres dat ook zo vinden? De hele avond werd ik genegeerd. Na het avondritueel van het plassen kwam ik naakt bij mijn meesteres zitten. Maar ze keek me niet aan, en bleef stug de documentaire op TV volgen. Ik vlijde me tegen haar aan, was opgewonden en geil omdat ik wist dat we straks lekker zouden spelen.

Nadat de documentaire was afgelopen keek mijn meesteres me strak aan. Je zit gewoon met je gore stijve pik tegen me aangedrukt in de hoop dat je straks mag spuiten. Denk je nou echt dat ik je straks lekker klaarmaak? Een slaaf die zelfs na een week straf niet weet dat zijn meesteres belangrijker is dan zijn pik?! Ik zal je leren, kuttelikker!

Ga naar boven, aan het kruis! Ik vloog de trappen op naar zolder. Natuurlijk had ik het verprutst. Hoe kon ik zo stom zijn? Ons kruis is voorzien van zelfsluitende boeien.

Ik klikte eerst mijn enkels vast en toen mijn polsen. Wijd gespreid stond ik zo vast. Te wachten op mijn meesteres. Ik heb die avond ontzettend op m’n donder gehad. Afgestraft met de zweep, krokodillenklemmen op mijn tepels, een slagenregen met de rijzweep op mijn pik. Ze was echt boos.

Ina deed haar rokje op haar rug en ging liggen. Verder had hij zich zorgvuldig geschoren zodat z'n blos op z'n gladde jongenswangen duidelijk te zien. Zijn pik stond precies in brand. Ina bleef hijgend op de kruk liggen. Hè, wat deed ze nu?

Meesteres online stijve lul aftrekken

Gratis sex in zoetermeer spuit kutten

VROUW PIJPEN SPERMA SLIKKENDE MEIDEN